Cem Uzan sonunda isyan etti

Galatasaray'da Grosskreutz krizi gitgide büyüyor. Yıldız oyuncunun ligin ilk yarısında forma giyemecek olması, bardağı taşırdı

İş adamı Cem Uzan, Grosskreutz transferi nedeniyle Galatasaray yönetimine ateş püskürdü, "İstifa edin, seçime gidin. Ben adayım. Orası muhallebici dükkanı mı?" dedi.
 
Son günlere kadar taraftarı memnun edecek düzeyde transfer yapılamamasının üstüne, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun "kalacaklar" dediği 2 futbolcu, Telles veMelo'nun İnter'e gitmesi de taraftarları çılgına çevirdi. Başkan Dursun Özbek'in üzüntüden hastaneye kaldırıldığı iddia edilirken, sosyal medyada örgütlenen taraftarlar istifa çağrıları yapmaya devam ediyor.

CEM UZAN AĞIR KONUŞTU

Galatasaray başkanlığı için adı geçen, taraftarların çok sevdiği firari iş adamı Cem Uzan da twitter üzerinden yönetim için ağır ifadeler kullandı.  
 
Uzan; "Beceriksiz ve vizyonsuz yönetim istifa edin ve seçime gidilsin. Tek çare yeni seçim. Ben adayım. Galatasaray Yönetimi. İmzalar hakikaten eksik mi gönderildi?? BurasıGalatasaray kulübü mü yoksa muhallebici dükkanı mı??" diye yazdı.

15 EYLÜL'Ü BEKLİYOR

Galatasaray'ın 15 Eylül'de Nyon'da yapılacak toplantıda gelecek yıl Avrupa Kupalarına katılıp katlamayacağı belli olacak. Olumlu sonuç alınamaz ve G.Saray'ın gelecek yıl Avrupa'da olmayacağı kesinleşirse başkan Dursun Özbek'e karşı harekete geçeceği ve başkanlığa adaylığını resmen koyacağı bekleniyordu. Ancak Grosskreutz transferindeki skandalın bu yolu daha da açtığı belirtiliyor.