Büyük şirketlerden Bitcoin duyuruları gelebilir

Bitcoin yatırım şirketi NYDIG'nin CEO'su Robby Gutmann, Bitcoin'in kitlesel yaygınlık kazanmanın eşiğinde olduğunu söyledi.

10 milyar dolarlık varlık yönetim şirketi Stone Ridge'in de kurucu ortaklarından olan Gutmann, şirketin bazı stratejik ortaklarından geleneksel finans sektörünü önemli ölçüde değiştirecek duyurular gelebileceğini açıkladı.

Bu şirketlerin bazılarından önümüzdeki haftadan itibaren çok önemli duyurular alacağımızı biliyorum.

NYDIG, 8 Mart'ta Morgan Stanley, New York Life, MassMutual, Soros Fund Management ve FS Investments gibi büyük finans şirketleri tarafından yönetilen fonlama turunda 200 milyon dolar topladı. NYDIG'nin diğer ortakları arasında Kasasa, Nymbys ve Moven gibi fintech şirketleri yer alıyor.

Gutmann, hangi ortakların duyuru yapacağını açıklamasa da, bu duyuruların Bitcoin'e ve diğer ürün ve hizmetlere daha geniş çaplı erişim sunmayı içerebileceğini söyledi.

Duyurular Bitcoin'in yaygınlığı, erişilebilirliği ve mevcut geleneksel finans sistemi dahilindeki Bitcoin ürün ve hizmetlerinde bizi bir üst noktaya taşıyacak.

NYDIG, geçtiğimiz ay ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na Bitcoin borsa yatırım fonu başlatmak için başvuruda bulunmuştu. Şirket, mevcut durumda 3 milyar dolar değerinde dijital varlığı kontrol ediyor.

Aile katliamında ‘Bitcoin’ detayı

Bitcoin’de bireysel ve kurumsal yatırımcılar yarışıyor

Kripto paralara aktarılan sermaye rekor kırdı