BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriAile katliamında ‘Bitcoin’ detayı----

Aile katliamında ‘Bitcoin’ detayı

Aile katliamında ‘Bitcoin’ detayı
17 Mart 2021 - 13:47 www.finansgundem.com

Antalya’da oturdukları 3 katlı villada, ailesini pompalı tüfekle öldürüp intihar eden Mustafa Gider'le ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Gider'in halası Nimet Güler, "Bitcoin kaybedince bunalıma girdi. Sorunlar yaşamaya başladı" dedi

Olay, pazartesi günü saat 22.00 sıralarında, Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi 2386 Sokak’taki Sefakent Yağmur Sitesi’nde bulunan 3 katlı villada meydana geldi.

Villada oturan ailenin oğlu Mustafa Gider’den haber alamayan iki arkadaşı, endişelenip adrese gitti. Gider’in arkadaşları, villanın balkon kapısını aralayıp baktıklarında, iki kişinin yatak üzerinde hareketsiz yattığını görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbar üzerine gelen polis ekibi, balkon kapısını kırıp villaya girdiğinde, Muzaffer Gider (73), eşi Işık Gülsen Gider (65) ile çocukları Mustafa ve Gamze Gider'i (45) silahla vurulmuş halde buldu. Çağrılan sağlık ekipleri, 4 kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Adli Tıp Kurumu morgundaki 4 cenaze, bugün yakınları tarafından alındı. Cenazelerin alındığı sırada gözyaşı döken hala Nimet Güler, Mustafa Gider'in Bitcoin yüzünden çok para kaybettiğini, bu yüzden sorunlar yaşadığını söyledi.

"YEĞENİMİ BİTCOİN YAKTI"

Güler, "Yeğenim otelde fotoğrafçılık yapıyordu. Bu çalıştığı süre içinde 250 bin lirası vardı. Bitcoin yüzünden önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son ise arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi. Sorunlar yaşamaya başladı. Arkadaşı alacağı olan 35 bin TL'yi istemiş. Parayı geri veremeyince bunalıma girmiş ve sonu böyle oldu. Yeğenimi Bitcoin yaktı. Artık bunu fakirler oynamasın. Bitcoin zenginlerin, parası olanların oynaması gereken bir şey. Değilse o bunları yapacak bir çocuk değildi" diye konuştu.

Morgdan alınan cenazeler, toprağa verilmek üzere Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü.

BABASININ CESEDİNİ ALT KATA TAŞIMIŞ

Yapılan incelemede, Mustafa Gider’in, anne ve babası ile ablasını pompalı tüfekle başlarından vurup öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi. Mustafa Gider'in, babasını birinci katta öldürdükten sonra cesedini sürükleyerek zemin kata taşıdığı saptandı. Annesi ile ablasını zemin katta vurup öldüren Gider'in, pompalı tüfeğin tetiğini ayak parmağıyla ateşleyerek, yaşamına son verdiği tespit edildi. Polisin incelemesinin ardından 4 cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan araştırmada psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mustafa Gider’in, bir otelde fotoğrafçılık yaptığı, çevresine de yaklaşık 150 bin lira dolayında borcu bulunduğu ortaya çıktı.

Kripto paralara aktarılan sermaye rekor kırdı

Bitcoin’de bireysel ve kurumsal yatırımcılar yarışıyor

 

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suat tosun17 Mart 2021 21:12

    Iyide bitkoin kimseye zarar etdirmediki bilakes hep kazandirdi.eskileri milyoner bile yapti.ama alt coillerle islem yapmissa kumar oynamis demektir.unutmamak lazim kumardada her zaman masayi oynatan kazanir.

  • dikkat edin uyarıldınız18 Mart 2021 04:36

    zarar verici hersey uyarılarak ya yasaklandı yada uzak durun denildi . sizlere düşünün diye akıl ve cüz-i irade verildi. nefse ortak olmayın onun ile mücadele kazandırır. ALLAH c.c sabırlar versin ailesine ve yakınlarına . Başınız sağolsun.

  • mantık17 Mart 2021 19:20

    Bu saçmalık ilk kurbanını aldı!  Allah taksiratını af etsin.

  • Cello17 Mart 2021 19:00

    Sanal piyasalara devlet olarak önlem alınmalı...ölümden büyük mağduriyet yok.

  • Yorum17 Mart 2021 18:43

    Şimdi bit KO in çıktığı günden bu güne hep üstüne koyarak geldi beklemesini bilen parayı kazandı ama siz burada alıp asyada satıp oradan alıp burada satma peşine düşerseniz bişey kazanamayacağınız gibi elinizdekileride yavaş yavaş kaybedersiniz Bi kere borç parayla yatırım yapmak ta neymiş öyle bir mantık var mı sonrada gel anayı babayı ablayı vur olacak iş mi hayır Bi suçlu varsa kendisi 75 yaşındaki babaya anneye 45 yaşındaki ablaya hiç mi acımasın para kaybettin keybettinde cezasını niye en sevdiklerine ödettin be kardeşim

  • Bağımsız Düşüce17 Mart 2021 15:59

    Her platformda  çok uyarı yaptım bu bir saadet zinciri dir ! Bu sanal kumarda çok büyük oyunlar dönüyor ama yatırımın Y sini bilmeyen  tanıdıklarına güvenip cahilce hareket ediyor ! Tanıdıklarınız uyarın kimse bulaşmasın ! Kripto kumara en çok para yatıran 2 . ülke Türkiye yazık yazık !!! Kolay para isteyen parayı kolay kaybeder !!!

  • Nefes17 Mart 2021 15:58

    Allah herkesin yardımcısı olsun. Üzücü bir durum. Biraz çıkın nefes alın. Elimizden gelen hicbir sey yok. Bizde sürekli düşen hissedeyiz. Endeks nerede biz hala 85000 seviyedesindeki durumdayız. Hisse %73 ile kendisinde tek lot bile aşağı salmaması gerekirken yine eksi. Bu nasıl manüplasyondur. Nasıl yatırımcıyı zarara uğratma iştahıdır. Herseyden önce iktidarın bu durumla ilgili rahatlatıcı bir açıklaması yok. Benim oy verdiğim parlamento beni korumayacaksa bizi kim koruyacak?

  • tv17 Mart 2021 15:28

    yazık    olmuş  insanlarımız şünü unutmamalı adı üstünde sanal para yani yok demek  :(