BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDenizli: Zamana ihtiyacımız var----

Denizli: Zamana ihtiyacımız var

Denizli: Zamana ihtiyacımız var
30 Kasım 2015 - 06:46 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmayı değerlendirdi. Alınan 1 puanı kazanç olarak nitelendiren Mustafa Denizli, "3 puandan önce 1 puan kazandık. Bu tabloda 1 puan kazançtır. Dönem dönem iyi şeyler yaptık. 

"DAHA FAZLA ATAMAZDIK"

Dönem dönem de bazı alışkanlıklar devam etti ve bu doğaldır. Önemli olan bizim nasıl başladığımız değil, nasıl bitireceğimizdir. Uzun bir yolculuğumuz var. Sıkıntılar çekeriz. Zamanı lehimize çevirmemiz lazım ve çevireceğiz. En azından zorlu bir deplasmandan kaybetmeden dönmek önemli. Kasımpaşa oyunun belli bölümünde bizden daha iyiydi. Önümüzdeki haftaya birtakım iyileri taşıyacağız.

Eksiklerimiz var. Haftalardır Galatasaray ile ilgili görüşlerimi belirtirken, biraz sıkıntılı sezon başlangıcı olduğunu söyledim. 3 kulvarda yarışın tam ortasındayız. Yarışın da yarı yolu değil. Her tarafa dört gözle bakmak, kontrol etmek zorundayız. Her hafta üzerine bir şeyler koyarak devre sonunu buluruz. Ondan sonra daha sağlıklı bir şekilde yolumuza devam ederiz" diye konuştu.
Galatasaray'ın son 3 maçta 8 gol atıp 9 gol yediği ve öne geçtiği karşılaşmalarda üstünlüğünü koruyamadığı yorumu üzerine ise tecrübeli teknik adam, "Bunları söylemek için benim olmama gerek yok. Galatasaray ile yediği goller yan yana örtüşmüyor. Bunu azaltacağız. Çok fazla atabilir miydik; atamazdık. Ama iyi şeyler oluyor. 2 gün takımla idmanlarımızı yaptık.

"KİMSE AYAĞINI DIŞARIYA BASMAYACAK"

Buradan bir şeyler çıkar. Bu potansiyel var. Bu zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta hiçkimse ayağını yolun dışına basmayacak.Bastığında birlikte yürüyemeyiz. Biz buraya eğer varsa bir takım iyilerin üzerine iyiler katmak için geldik. Kasımpaşa bugünkimle oynarsa oynasın her takım zorluğu yaşamıştır. Bireysel ve bir araya geldiğinde Kasımpaşa iyi bir takım.Böyle olduğuzaman 1 puanın bizim için iyi olduğunu söylemek doğru olur" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)