BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte yılın düğünü----

İşte yılın düğünü

İşte yılın düğünü
14 Mayıs 2016 - 17:02 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahı, kalabalık bir davetli topluluğunun önünde kıyıldı. Geline nikah cüzdanını 11. Cumhurbaşkanı Gül verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde kıyıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu.
Devlet erkanı ile çok sayıda ünlü ismin buluştuğu nikah, Kuran tilavetiyle başladı. Ardından davetliler Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın fotoğraflarından oluşan slayt gösterisini izledi.

Nikah törenine katılanlar arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sanatçı Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu ve çok sayıda isim yer aldı.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti salona girerken Cem Karaca'nın 'Bu son olsun' isimli şarkısının müziği çalındı. Alkışlarla salona giren çift davetlileri el sallayarak selamladı.

8 NİKAH ŞAHİDİ

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin nikah şahitleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta geline nikah cüzdanını Abdullah Gül verdi. Nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tokalaştı. Liderlerin tokalaşması salondan yoğun alkış aldı. Bazı davetliler düğünden Periscop yayını yaptı.

Erdoğan'dan nikahta duygusal konuşma

 

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın düğününden ilk kareler

 

Düğün trafiği yoğunlaştı

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)