BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürk gazeteci çifte Rusya'da meydan dayağı----

Türk gazeteci çifte Rusya'da meydan dayağı

Türk gazeteci çifte Rusya'da meydan dayağı
16 Ocak 2018 - 11:31 www.finansgundem.com

Türk gazeteci çift Rusya'da bir barda resmen meydan dayağına maruz kaldılar

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde iki Türk gazetecinin başına talihsiz bir olay geldi. Gazeteci çift haber yapmak için girdikleri barda maruz kaldıkları kötü muamelenin ardından, birçok kişinin saldırısına uğradılar. 

“Kültür başkentimizin en önemli turistik bölgesinde kanunsuzluk…” Haberi St. Petersburg’un internet haber portallarından megaloplisonline.ru bu yorumla okurlarına duyurdu ve “utanç duyulması gereken bir saldırı” diye kınadı.

Habere göre, 13 Ocak’ta St. Petersburg’a turist olarak gelen bir Türk gazeteci çift, şehrin gözde “underground” eğlence sokağı olan Dumskaya Ulitsa’da bir bara girmek istedi.  Giriş ücretsiz olmasına rağmen, turist oldukları anlaşılan çiftten önce 300’er ruble giriş parası alındı.  

Dünyanın farklı şehirlerini “turist” gibi gezerek gece hayatı üzerine haber yaptıkları belirtilen çiftin başına gelenler bununla kalmadı. 

Barda personelin kaba muamelesi ile karşılaşan, karaokeye katılma istekleri geri çevrilen çift, durumlarından şikayetçi olunca, konuşmaları duyan DJ genç kız, durumu diğer müşterilere anlatmaları için mikrofonu uzatıp sahneye davet etti. Şikayetten rahatsız olan bazı müşterilerin Türk gazeteci çifte saldırmaları üzerine durum kontrolden çıktı. Bu sırada dışarı kaçmayı başaran bayan gazeteci sokakta gördüğü polisi haberdar etti. Ancak habere göre, bara giren polis kanlar içinde yatan Türk gazeteci ve olayı bar sandalyesinde oturup seyreden mekan sahibi dışında kimseyi bulamadı.

Yaralı Türk gazetecinin hastanede tedavi altına alındığı, mekan sahibinden şikayetçi olduğu, olayla ilgili polis soruşturması başlatıldığı bildirildi. Saldırıya uğrayan gazetecilerin kimlikleri ise açıklanmadı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.S.16 Ocak 2018 14:03

    Türkiye'mi sandınız ?

  • Cenk16 Ocak 2018 12:57

    Sevgili YORUM, ben onu Rusyanin kendisinden biliyorum. issiz bir sokak veya mekanda boyle bir duruma maruz kaldiginda olene kadar dovulmen cok normal gorulen siradan bir durum gibi. canilikleri var. ama sebepleride var. onlari taniyinca, bu insanlari cani yapan seyin ne oldugunu net goruyorsun. bu olayda hakli degiller ama asil sucluda degiller.

  • baturayersin16 Ocak 2018 12:25

    BİZDE ONLARA ANTALYAYI VERDİK KENDİLERİ VATANI YAPTILAR TÜRK VATANDAŞI BİLE OKADAR HİZMET GÖRMÜYOR ONLARIN YAPTIKLARI MEYDANDA

  • YORUM16 Ocak 2018 12:00

    malesef ruslar içince sapıtıyorlar ve hayvani davranışlar sergiliyorlar, bunu turizm beldelerimizden biliyorum...