BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞok! Hadise'den haber alınamıyor----

Şok! Hadise'den haber alınamıyor

Şok! Hadise'den haber alınamıyor
20 Ekim 2016 - 16:29 www.finansgundem.com

'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyesi olan Hadise, önceki gün program için bant çekimleri devam ederken icra memurlarının stüdyoya gelmesiyle şok yaşadı.

Çekimleri sırasında boynundaki kolyeden, parmağındaki yüzüğe kadar bütün ziynet eşyalarının haczedilen Hadise o günden beri evinden çıkmıyor, kimseyle konuşmuyor.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Trendyol markasının sahibi DSM Grup ile 4 yıl önce imzaladığı 500 bin euroluk reklam sözleşmesine aykırı davrandığı gerekçesiyle 250 bin euro ceza ödemeye mahkûm edilen ünlü şarkıcı Hadise, sıkıntılı günler yaşıyor. Programına ara vererek tutanağı imzalayan ve kulağındaki küpe ile boynundaki kolyenin stüdyoya döndüğünde üzerinde olmadığı iddia edilen Hadise olaylardan sonra kendisini eve kapattı.

KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYOR

Zor günler geçiren ünlü popçudan yaşanan olaylardan beri haber alınamıyor. Yakın çevresi Hadise'nin iki gündür kendini eve kapattığını, kimseyle görüşmeyi kabul etmediğini dile getirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)