BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSağlıkta önemli bir adres: Galata Tıp Merkezi----

Sağlıkta önemli bir adres: Galata Tıp Merkezi

Sağlıkta önemli bir adres: Galata Tıp Merkezi
23 Mayıs 2017 - 10:14 www.finansgundem.com

İstanbul’un tarihi ve en uğrak semti Karaköy’de bulunan Galata Tıp Merkezi kaliteli hizmet ağını genişletti. Genel Koordinatör Hatice Kanburoğlu anlatıyor…

Sağlık sektöründe adından söz ettiren, İstanbul’un en uğrak semtlerinden Karaköy’de bulunan Galata Tıp Merkezi’nin Genel Koordinatörü Hatice Kanburoğlu sorularımızı yanıtladı. Kanburoğlu ile Galata Tıp Merkezi’nin misyonu, hizmet anlayışı, sağlık sektöründe geldikleri noktaya kadar birçok konuyu konuştuk.

-Galata Tıp Merkezi projesi nasıl hayata geçti?

Hatice Kanburoğlu: 2002 yılında sağlıkta butik hizmet projesiyle çıktığımız yolda, Gemi Adamı Sağlık Raporu hizmeti düşüncesiyle başlayıp, hasta haklarını koruma, kişiye özel sağlık hizmeti sunma, hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltme, güvende ve sağlıklı hissetmelerini sağlama prensibi, donanımlı bir Tıp Merkezi olmamızın en önemli adımlarını oluşturmuştur. Bu sayede İstanbul’un tarihini yansıtan, önemli ticaret ve ulaşım merkezi olan Karaköy’de Alman Galata olarak başladığımız sağlık hizmetine Galata Tıp Merkezi olarak devam etmekteyiz.

-Galata Tıp’ın Karaköy’de konumlanmasının sebebi nedir?

Hatice Kanburoğlu: 14 yıldır Karaköy’de hizmet veriyoruz, İstanbul’un deniz ulaşımı yönünden en önemli limanlarından biri olması, Gemi Adamı Sağlık Raporu hizmeti düşüncesiyle Karaköy’de konumlandık. Karaköy limanına yanaşan Cruise gemilerinin personelleri ve turistik misafirlere hizmet vermek düşüncesiyle Karaköy’de başladığımız yolculukta zamanla hizmet ağımızı genişleterek, tüm hastalara kişiye özel sağlık hizmeti vermeye başladık. Başlangıçtaki düşüncemizle bulunduğu konum itibariyle ticaret, seyahat, turizm, eğlence sektörlerini içinde barındırması, bu geniş yelpazede bir yer edinmek ve kalıcılığını sağlayıp koruyabilmek düşüncesiyle Karaköy’de hizmet vermeyi tercih ettik.

-14 yıldır kesintisiz başarı sağlamanızı neye borçlusunuz?

Hatice Kanburoğlu: Bu yola çıkarken sağlık sektöründe farklılık yaratmayı amaçladık, sağlığın ticaret değil hizmet olduğu düşüncesiyle hasta haklarını, güvenliğini her zaman ön planda tutarak, kişiye özel hizmet vermeyi hedefledik. Uluslar arası sağlık standartlarına uygun ve etik hizmet anlayışı, tıbbi uygulama ve bilime dayalı, teknolojiyi takip eden ve hizmetlerine katan anlayış benimsedik. Her daim gelişmeyi amaç edinmenin sürekliliğimizin en temel sebepleri olduğunu düşünüyoruz.

-Galata Tıp Merkezinde hangi sağlık hizmetleri verilmektedir?

Hatice Kanburoğlu: Merkezimizde, Acil Yardım Hizmetleri, Ağız ve Diş Sağlığı, Göz hastalıkları, İç hastalıklar, Kulak Burun Boğaz, Genel Cerrahi, Kadın Doğum hizmetleri ve tüm poliklinik birimlerinden, Laboratuar tetkikleri, radyoloji hizmetleri ve kişiye özel check-up uygulamalarına kadar her alanda hizmet vermekteyiz. Günümüzde ulaşım zorluğu, iş yoğunluğu, zaman yetersizliği sebebiyle yerinde sağlık hizmeti vererek, kliniğimize gelmeden, hastalarımız yerinde sağlık hizmetinden yararlanabilmektedirler. Aynı zamanda ileri teknoloji cihazlarla doğru sonuçlar alınan DNA (Babalık Testi) de merkezimizde yapılmaktadır.

Başlangıç noktamız olan Cruise’lara özel sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz. Gemi Adamı Sağlık Raporu hizmeti, tayfa ve yolcuların, yabancı hastaların sağlık tetkikleri, cerrahi işlemleri deneyimli ve eğitimli personelimiz tarafından kişiye özel olarak devam etmektedir.

Galata Tıp Merkezi olarak, uzman ve güler yüzlü ekibimizle hasta memnuniyetini sağlamak için çalışmalarımıza, kendimizi geliştirmeye devam ediyor olacağız. Önce sağlık ve mutluluk anlayışıyla hizmet vermeye devam ederek, kişisel bakım alanında da bünyemize kattığımız Epilasyon, Botoks, Estetik ve Güzellik uygulamalarına her geçen gün yenilerini ekleyerek hizmet ağımızı genişletmeye devam ediyor olacağız.En büyük mutluluğun sağlık olduğuna inanıp, mutluluk için hizmet veriyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)