BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRonaldo’nun uçağı yere çakıldı!----

Ronaldo’nun uçağı yere çakıldı!

Ronaldo’nun uçağı yere çakıldı!
29 Eylül 2016 - 15:43 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun özel jeti, iniş yaparken yere çakıldı. Uçakta ciddi şekilde maddi hasar meydana geldi

Dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo’ya kötü haber… Real Madrid ile olan sözleşmesini önümüzdeki günlerde uzatmaya ve yüksek bir zammı kapmaya hazırlanan Portekizli yıldızın özel jeti kaza yaptı. Barcelona’da El Prat Havalimanı’na inmeye çalışırken iniş takımları açılmaya uçak, yere çakıldı. Ronaldo’nun geçtiğimiz yıl 15 milyon pound ödeyerek aldığı jette ciddi maddi hasar meydana geldi.

Acil durum ekibinin hemen olay yerine gelerek ilk müdahalede bulunduğu kaza sonrası havalimanında seferler pist temizlenene kadar durduruldu.

Takım arkadaşları ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Borussia Dortmund maçı nedeniyle Almanya’da bulunan Ronaldo’nun yer almadığı uçakta, pilot ve kabin görevlileri bulunuyordu. Kimsenin yara almadığı kazanın, yıldız futbolcu uçaktayken gerçekleşmemiş olmasının büyük şans olduğu belirtiliyor.

AMK Spor

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)