BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRoche Diagnostik Türkiye’de üst düzey atama----

Roche Diagnostik Türkiye’de üst düzey atama

Roche Diagnostik Türkiye’de üst düzey atama
29 Mayıs 2017 - 13:39 www.finansgundem.com

Volkan Girgin, Roche Diagnostik Türkiye’nin yeni Satış Direktörü olarak görevine başladı

Roche Diagnostik Türkiye, sağlık sektöründe uzun yıllara dayanan satış ve saha yönetimi tecrübesine sahip Volkan Girgin’in, 3 Mayıs 2017 itibarıylaMerkezi ve Hastabaşı Tanı Çözümleri Satış Direktörü olarak yeni görevine başladığını duyurdu.

Lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra turizm sektörüne adım atan Volkan Girgin, 1997 yılında Roche İlaç Türkiye Ankara bölgesinde Satış Temsilcisi olarak çalışmaya başladı. Girgin, daha sonra Bölge Müdürü olarak görev yaptığı Roche İlaç Türkiye bünyesinde 10 yıl boyunca bulunduğu her pozisyonda farklı başarılara imza attı. Kariyer yolculuğuna yine aynı sektörde devam eden Volkan Girgin, önce Bilim İlaç’ta Satış & Tanıtım Müdürü olarak ardından Daiichi Sankyo’da Ulusal Satış Müdürü olarak başarılı çalışmalarını sürdürdü. Satış stratejisi, iş planlaması, saha ve bayi yönetimi konularında uzman olan Girgin, son olarak Medtronic firmasında Türkiye ve Azerbaycan'dan sorumlu Kıdemli Satış Müdürü olarak görev yapıyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)