BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLüks araçta döner kaçakçılığı!----

Lüks araçta döner kaçakçılığı!

Lüks araçta döner kaçakçılığı!
15 Şubat 2018 - 08:59 www.finansgundem.com

Almanya’da Berlinli bir kişinin lüks Mercedes otomobilinde 15 adet paketlenmiş büyük şiş döner bulundu

Türk olduğu sanılan 52 yaşındaki kişiyle ilgili, sağlıksız yiyecek nakliyesi nedeniyle soruşturma başlatıldı. Salı günü otoban kontrolleri yapan polis, Magdeburg'daki A2 numaralı otobanda şüphelendiği bir Mercedes'i çevirdi.

TÜRK BÜFELERİNE GÖTÜRÜYORDU

Mercedes'in sürücüsünün hareketlerinden şüphenenen polis, lüks arabada ne olduğunu sordu. Şahsın cevaplarından tatmin olmayınca da bagajı açtırdı. Aracın bagajında tam 17 adet şişe sarılmış ve dondurulmuş çiğ döner ele geçirildi. Dönerlerin ve araçta bulunan pidelerin, Türk büfelerinde satılmak üzere Münster bölgesine götürüldüğü saptandı.

HEPSİNE EL KONULDU

Bu tür yiyeceklerin eksi 10 derecede taşınması gerekirken, yapılan ölçümlerde dönerlerin ısısının eksi 6 olduğu saptandı. Sürücü, donduruculu kamyonun yolda bozulduğunu ve dönerleri kendisinin aldığını söylediyse de polis inanmadı. İlgili sağlık birimine haber verilirken, sürücüye soruşturma başlatıldı. Dönerlere de el konuldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)