BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKocaman: Bu defa başardık lakin...----

Kocaman: Bu defa başardık lakin...

Kocaman: Bu defa başardık lakin...
18 Eylül 2017 - 02:47 www.finansgundem.com

Alanyaspor galibiyeti sonrası konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, "Bu defa başardık. Lakin bunun arkasını Beşiktaş ve Akhisar maçına bağlamamız lazım" dedi

Fenerbahçe’nin deplasmanda Alanyaspor’u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aykut Kocaman müsabakayı değerlendirdi. Kocaman, “Oyunumuz oturana kadar sonuç almamız gerekiyordu ancak ilk dört hafta bu olmadı. Bu sefer başardık lakin bunun arkasını Beşiktaş ve Akhisar maçına bağlamamız lazım. Sonra da milli maç arasından sonra hedefe koşar adım gitmemiz gerekiyor” dedi.

Alanyaspor’un güçlü bir rakip olduğuna değinen Kocaman, “Hızlı oynayan güçlü bir Alanyaspor karşısında kuvvetli bir skor aldık. 1-0’a kadar olan bölümü doğru oynamaya çalıştık. Nabil Dirar’ın sakatlığından sonra problemlerimiz arttı ve buna karşı koyamadık. Devre sonunda Valbuena’nın attığı gol bizi rahatlattı. Mehmet Ekici’nin pozisyonuna alışmasıyla oyunun kontrolünü aldık. Skor iyi ama Beşiktaş ve Akhisar maçını da ekleyebilirsek anlamlı olacak. Bazı şeyler kontrolümüz dışına çıktığında panik havası olabiliyor” ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta oynanacak Beşiktaş maçını da değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, “Burada hazırlıktan bahsetmenin anlamı yok. Derbi ‘hazır değiliz’ diyerek anlamlandıramayacağımız bir maç. Mutlak kazanmak istediğimiz ve bu yolda her şeyimizi ortaya koyacağımız bir maç olacak” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)