BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİtalya'ya Dünya Kupası şoku----

İtalya'ya Dünya Kupası şoku

İtalya'ya Dünya Kupası şoku
14 Kasım 2017 - 02:53 www.finansgundem.com

İlk maçta deplasmanda İsveç'e 1-0 mağlup olan İtalya, San Siro'da dolu tribünler önünde oynadığı maçta da rakibini mağlup edemedi ve 1958'den bu yana ilk kez Dünya Kupası finallerine bileti alamadı

İtalya, play-off'taki rakibi İsveç'e 1-0'lık mağlubiyetin rövanşında golsüz berabere kalarak elendi ve Rusya'daki Dünya Kupası finallerine katılma şansını kaybetti. 1958'den bu yana ilk kez finallere katılamayacak olan İtalya'da büyük şok yaşanıyor. 

Maç boyunca İsveç kalesini abluka altına alan İtalya, yakaladığı gol pozisyonlarını bir türlü gole çeviremedi. İlk yarıda gol sesi çıkmayan San Siro'da, ikinci yarı da ilk yarının benzeri biçimde golsüz beraberlikle sona erdi.

Bernardeschi, Belotti, Insigne ve De Rossi gibi isimleri yedek oturtan İtalya Teknik Direktörü Ventura, ikinci yarıda El Shaarawy, Belotti ve Bernardeschi'yi oyuna alsa da sonucu değiştiremedi ve İtalya, Dünya Kupası'na play-off eleme turunda veda etti.

Futbolun milli takımlar düzeyindeki en üst düzey organizasyonunda, 1934,1938, 1982 ve 2006 yıllarında ipi göğüslemeyi başaran İtalya'da, maç öncesinde CONI Başkanı Malago, "Dünya Kupası’na gidemezsek sportif bakımdan çok büyük hayal kırıklığı olur." demişti.

İtalya bu sonuçla beraber 1958'den beri ilk kez Dünya Kupası'na katılamadı.

Gigi Buffon da milli takıma veda etti...

İtalya Milli Takımı'nın sembol isimlerinden olan Gianluigi Buffon, İsveç'e play-off turunda elenip Dünya Kupası'na veda eden milli takım kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.

İtalya Milli Takımı ile 124 maça çıkan Gianluigi Buffon, 39 yaşında İtalya Milli Takımı'na veda etti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Davut14 Kasım 2017 11:55

    Bu görüntüler ile bizim milli takımı yan yana koyun adamlığı ve milli ruhu görün. Onlar ağlar biz güleriz