BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİsveç'ten Türkiye açıklaması!----

İsveç'ten Türkiye açıklaması!

İsveç'ten Türkiye açıklaması!
21 Mart 2016 - 07:26 www.finansgundem.com

İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson, Türkiye ile oynanacak olan özel maç öncesi bir açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Ligde oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahce derbislnin güvenlik sebebi ile ertelenmesi İsveç basınında gündeme oturdu.

İsveç basını, milli takımlarının 24 Mart Perşembe günü Antalya'da Türkiye A Milli Futbol Takımı ile yapacağı hazırlık maçı öncesi. Galatasaray-Fenerbahce derbisinin güvenlik nedeniyle ertelendiğini duyururken, Türkiye ile İsveç arasında oynanacak milli maçın da iptal edilebileceğini iddia etti.

"İptal durumu yok, maçı oynayacağız"

Türkiye-İsveç maçının ertelenme durumu hakkında İsveç gazetelerinden Expressen'e bir açıklama yapan İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson. Türkiye ile yapacağımız hazırlık karşılaşmasının iptal durumu yok. maçı oynayacağız. Şu an için plan gitmek, ama bu durumlar anlık değişir. Türkiye Futbol Federasyonu ile konuştuk, bize her türlü güvenceyi verdiler. Çok yüksek derecede güvenlik önlemleri aldıklarını bize ilettiler* şeklinde konuştu.

İsveç'in önemli gazetelerinden Aftonbladet ise. Galatasaray-Fenerbahce derbisinin ertelenmesi ile ilgili. "İstanbul derbisi terör tehditlerinden dolayı ertelendi' manşetini attı.

Erdoğan kulüp başkanlarıyla buluşacak

 

Dünya derbi iptalini böyle gördü

 

Galatasaray'dan derbi için yeni başvuru

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)