BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHürriyet 64 yaşında----

Hürriyet 64 yaşında

Hürriyet 64 yaşında
12 Eylül 2012 - 07:14 www.finansgundem.com

Hürriyet 64’üncü yaşını yeni mekânı Hürriyet Dünyası’nda muhteşem bir törenle kutladı

Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet gazetesinde 2012 yılı Ocak ayında başlattıkları değişim için, “Bu kadar hızlı ve kapsamlı bir değişimi hayal bile edememiştik. Artık ben bile bu değişimi durduramam” dedi.
GAZETE yöneticilerinin, personelin ve konukların katıldığı, Hürriyet Dünyası’nın bahçesinde gerçekleştirilen kutlamada ilk konuşmayı yapan Hürriyet İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Dalman, “Hürriyet bir ailedir, söylemesi çok kolay, uygulaması çok güç. 2012 yılında arka arkaya pek çok proje gerçekleştirdik” dedi.
Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet’in 19 Ocak 2012 tarihinde yazdığı bir mektupla Hürriyet Dünyası olarak değişim zamanını ilan ettiklerini hatırlattı: “Hürriyet marka araştırma sonuçlarına göre; köklüdür, yenilikçidir, liderdir, takip edilir, sektörün öncüsüdür, kalitelidir. Hürriyet’in lider kuruluş niteliğinin sürdürülebilirliği için önüne yeni hedefler koyması lazımdı. 418 kişiyle 1-2 aylık süre içinde gerçekleştirilen toplantılar sonucu Hürriyet Dünyası’nın vizyon, strateji ve değişim anlayışını ortaya koyduk. Bu tarih bizim için medyada bir devrin kapanışı, yeni bir devrin doğuşudur. Birkaç arkadaşla çıktığımız yolda bu kadar hızlı ve kapsamlı bir değişim ve dönüşümü hayal bile edememiştik. Hürriyet, ben bile durduramam seni artık.”
Tek başına değil, birlikte dönüşümHÜRRİYET Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, medyadaki değişimi, okurla etkileşimi ve Hürriyet Dünyası’nın etkisini İzmir Foça’daki saldırı olayı ve sonuçları üzerinden anlattı: “19 Temmuz günü taşındık buraya, işe başladık, nasıl gidecek diye beklerken bir gün Foça’da PKK saldırdı, şehitler, ağır yaralılar oldu. Hemen web’e koyduk, birden bire atılan bir tweet dikkati çekti, kan aranıyordu. İzmir ahalisinden yardım istiyorlar, kullandıkları mecra radyo değil, televizyon değil, twitter. Doğru bir refleksle web’e manşet yapınca hastanenin 1 senelik kan ihtiyacı karşılandı. Biz de aldık bunu ertesi günü gazeteye ‘Kanımız size feda’ başlığıyla manşet yaptık. İşte size bir ucunda insan, diğer ucunda yine insan olan bir öykü. Bunu kağıtla yapamazsınız, bunu web’le, sosyal medyayla yapamazsınız, ancak birlikte yapabilirsiniz. Okurumuzla, iş ortağımızla bir olan, web’de küfreden ya da yüceltenle varız. Hürriyet Dünyası değişiyor, dönüşüyor.”
"İmza yetkim yok ki benim""DOĞAN Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Hürriyet’in yeni binasına geçişini esprili bir dille anlattı: “Vuslat buraya çıkarken ne söyleyeceksin dedi, birinci olarak senin yanlışını düzelteceğim dedim. Benim için yönetim kurulu başkanımız dedi, hayır Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’dır; Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı da Begümhan Doğan Faralyalı’dır. Bana da Onursal Başkan diye protokoler bir görev verdiler, imza yetkim filan yoktur."
DOĞAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, “Hürriyet’teki değişimi seyrederken çok heyecanlandım. Eminim çok başarılı bir dönüşüm olacak, Hürriyet daha yenilere, ilklere imza atarak büyüyecek. Bütün takımı tebrik ediyorum” dedi.
AYDIN Doğan, Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan’ın 40’ıncı yıl plaketini verirken de kısa bir konuşma yaptı.
Doğan, “Fikret’in Bab-ı Ali’de Arap Fikret lakabıyla tanınır, efsanedir. Ben 34 yıllık gazete patronuyum, kendisi 40 yıllık gazeteci. Kendisiyle 18 yıldır çalışıyorum. Ben Milliyet’te çalışırken hep duyardım, ‘Arap Fikret Günaydın’a gitti, Arap Fikret Hürriyet’e geri döndü’ diye, bir efsaneydi. Hürriyet’te 40 yıl her baba yiğidin harcı değil. Darısı bütün Hürriyet çalışanlarına” dedi.
2011-2012’nin en iyileri Konuşmaların ardından Hürriyet En İyiler, En İyi Haber, En İyi Fotoğraf ve En İyi Sayfa ödülleri ile Hürriyet’te 40, 35, 30, 25, 20 ve 10 yılını dolduran personele rozet ve plaketleri verildi.
Haber: 12 Haziran 2011 tarihli, “Okul birincisi İpek sol başta” başlıklı haberiyle Hürriyet Eğitim Servisi Şefi Nuran Çakmakçı, ödülünü Hürriyet Yazıişleri Müdürü Necdet Doğan’dan aldı.
Sayfa: 22 Kasım 2011 tarihli Hürriyet 2’nci sayfasıyla Şaziye Vardar ödülünü Hürriyet Yazıişleri Müdürü Doğaner Gönen’den aldı.
Fotoğraf: 12 Haziran 2011 tarihinde yayımlanan “Kemoterapi Partisi” başlıklı fotoğrafıyla Selçuk Şamiloğlu, ödülünü Hürriyet Tablet Koordinatörü Emre İskeçeli’den aldı.
Haber Övgü: 8 Şubat 2012 tarihli “Oslo İçin İfade Bombası” haberiyle Arda Akın ödülünü, Yayın İK Müdürü Tarık Devrim’den aldı.
Emekliler Gürsel Şahin, Bülent Karakuş, Ayşe Nesrin Coşkun, Harun Dural, Atilla Markoviç ile 20 yıllıklar Hacı Arap Şahin ve 40 yıllık Fikret Ercan’ın rozet ve plaketlerini Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan verdi.
35 YILLIKLAR35 yılını dolduran Abdülkerim Tanlı, İbrahim Gökçe, Mustafa Demirci, Uğur Cebeci ve Fikret Aydın’ın plaketlerini Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı takdim etti.
30 yılını dolduran Arslan Çelik, Sedat Sami Akyıldız, Alev Nilüfer Öztüregen, Etem Ulutaş, Gila Benmayor ve Gurbet Gökçe’nin plaketlerini Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı takdim etti.
25 YILLIKLAR25 yılını dolduran Ali İbrahim Sezen, Hasan Kömür, Soner Gedik, Bahri Karataş, Hasan Hilmi Duyar, İhsan Dörtkardeş, Nezih Kutay, Hüseyin Güneş, Selamettin Özen, Ahmet Büyükdoğan, Ayhan Kesten, Tarık Devrim, Muhsin Mutlu, Hasan Aydoğdu, Selamet Öztürk’e plaketlerini Doğan Holding Ceo’su Yahya Özdiyen, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Dalman ve Hürriyet Genel Yayın Müdürü Enis Berberoğlu verdi.
20 YILLIK ‘ALTIN’ ÇALIŞANLAR20 yılını doldurup altın rozet alanlar şöyle: Bayram Ünlü, Fikret Demir, Ayşe Cemal Sözeri, Mustafa Eşmen, Sedat Ergin, Faruk Bildirici, Kazım Özel, Kerem Çetinsaraç, Kanat Atkaya, Reha Erus, Sadık Deniz, Sebahattin Belek, Yücel Demirel, Reha Öz, Mustafa Kınalı, Ramazan Yavuz, Tufan Yardımcı, Ömer Faruk Bake, Nilgün Tekfidan Gümüş, Ömür Gedik, Bülent Gürel, Şule Pehlivan, Sonay Çakıcı, Turan Yılmaz, Vedat Cankurtaran, Yalçın Bayer, Müzeyyen Kaya, Ahmet İstek, Güven Güveli, Vahap Munyar, Önder Çelik, Hamdi Demirci, Hediye Deniz, Şehriban Oğhan, Nurettin Taştan, İlhami Köse, Lütfü Karakaş, Hacı Arap Çam. 10 YILLIK ‘GÜMÜŞ’ ÇALIŞANLAR10 yılını dolduran çalışanlara gümüş rozetlerini Hürriyet Web Koordinatörü Bülent Mumay takdim etti.
Mumay'ın ardından Gazete Koordinatörü Emre Oral da 10 yıllık çalışanlara rozetlerini takdim etti.
Gümüş rozet alanlar şöyle: Süheyla Gözdereliler, Yaşar Kanca, Aynur Somuncu, Ayşin Sarıkaya, Batuhan Batırsoy, Ebru Kıdır, Turan Gültekin, Aydın Güngördü, Erman Toroğlu, Fatih Küçük, Ferdi Yılmaz, Hüseyin Güler, Hüseyin Ünlü, Bülent Akpınar, Melih Efe, Muhammet Alemdaroğlu, Murat Akdoğan, Yener Süzer, Berna Böyükaksoy, Destegül Yücel, Özgür Türkmen, Rahşan Kuzu, Turan Çort, Hasan Kılıç, Kemal Ozan Sile, Murat Özcan, Musa Keskin, Muzaffer Aydoğan, Murat Kuz, Mustafa Özdemir, Onur Bilgili, Uygar Turna, Cem Dombayıcı, Emrah Satılmış, Şule Yıldön, Turgay Çakır, Fikriye Karaahmetoğlu, Mümin Alıcı, Süleyman Kaya, Turaç Top, Erdal Dalbun, Hulusi Nazlı, Sertel Temuçin, Aylin Gökal, Mehmet Çapar, Barış Dıvarcı, Hasan Kuğu, Kasım Uluğ, Murat Ay, Zeynep Dileroğlu, Esra Özdamar, Eray Karaca, Korhan Kurtoğlu, Şükrü Kızılot, İnci Tan, Savaş Özbey, Emre İskeçeli, Gülhan Meral, Şahver Cebeci.
Törenin ardından Model gurubu sahneye çıkarak konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)