BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFransa eurodan nasıl çıkacak?----

Fransa eurodan nasıl çıkacak?

Fransa eurodan nasıl çıkacak?
24 Şubat 2017 - 15:30 www.finansgundem.com

Le Pen'in danışmanları eurodan çıkma planlarını UBS, Barclays ve BlackRock'a anlattılar

Bloomberg News'un haberine göre Fransa'da 23 Nisan'da yapılacak devlet başkanlığı seçiminin ilk turunun en güçlü adayı olan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen'in danışmanları, UBS, Barclays ve BlackRock'tan temsilcilerin aralarında olduğu stratejist ve analistlere eurodan ayrılma planlarını anlattılar.
Le Pen'in baş ekonomi danışmanı Bernard Monot ile iş dünyası danışmanı Mikael Sala verdikleri demeçte, son 7 ayda İngiltere ve ABD'den finansal kurumların analistleri ile Paris, Brüksel ve Strazburg'da bir araya geldiklerini ifade ettiler. 
Monot yaptığı açıklamada. "Stratejistler, Le Pen'in Fransa'nın gelecek devlet başkanı olabileceğini görüyorlar ve buna göre durum tesphiti çalışmalarını yapıyorlar. Planlarımızın detaylı bir
hesabı ile ilgileniyorlar" diye konuştu.
BlackRock ve CheckRisk analistlerinin toplantılara katıldıklarını teyit ederken, UBS, Barclays ve Medley Advisors ise yorum yapmadılar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)