BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkErtem’den şok Draghi yorumu----

Ertem’den şok Draghi yorumu

Ertem’den şok Draghi yorumu
20 Temmuz 2017 - 14:52 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ertem’e göre AMB Başkanı Draghi’nin görev süresi bitince Avrupa’da ekonomi savaşı çıkacak...

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ertem, NTV'nin canlı yayında soruları yanıtladı. Mayıs ayında işsizliğin düşerek devam edeceğini, özellikle tarımdışında düşüş olacağını kaydeden Ertem, ikinci çeyrek işsizlik rakamlarında KGF etkisinin net olarak görüleceğini söyleyerek, bütçe konusuna ise farklı açıdan bakılması gerektiğini ve bütçe performansının yerinde olduğunu belirtti.

Avrupa Merkez Bankası'nın faiz toplantısı için de ECB'den faiz konusunda bir adım beklemediğini, Başkan Mario Draghi'nin Almanya karşısında Güney Avrupa'yı koruyan para politikasında ısrar ettiğini söyleyerek, görev süresinin bitmesi ardından Avrupa'da ekonomi savaşı çıkacağını söyledi.

Türkiye için Avrupa pazarının çok önemli olduğunu ancak yeni pazarlara da ulaşım olduğunu söyleyen Ertem, "Şartları zorlayacağız sonuna kadar ve rekabeti öne çıkarmaya çalışacağız" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)