BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan erken seçim sinyali!----

Erdoğan'dan erken seçim sinyali!

Erdoğan'dan erken seçim sinyali!
13 Ocak 2017 - 14:09 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de görüşülen anayasa değişikliği teklifi olarak, “Bu hafta içinde bu işin biteceğini düşünüyorum” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan erken seçim sinyali. Erdoğan, erken seçim tartışmasına ilişkin 'Meclis çalışamaz hale gelirse düşülünür' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Demokratik olmayan yaklaşımlar oldu, geçti. Öyle veya böyle 8 madde geçmiş bulunuyor. Temenni ederiz ki çok daha sakin bir havada ve demokrasinin adabına uygun bir şekilde devam etsin. Bir milletvekilinin burunun kırılması, afedersinin birin ayağının dişlenmesi çok çirkin. Öyle veya böyle bu işin biteceğini düşünüyorum. Bu hafta içinde bu işin biteceğini düşünüyorum. Bu işin asıl sahibi millet. Asıl kararı millet verecek. Öyleyse bu telaş niye?

Tek adamcılık gibi laflar ediliyor. Tek adamcılık konuşulaşacaksa, bunu uygulayan tek parti CHP’dir. Kimi nereden dolanıp da aldatmaya kalkacaksınız. Eğer yönetici siyasetçi başarılıysa bundan netice alınır. Biz zaten parlamenter demokrasiyi uyguluyoruz. Burada alınan neticeler ortada. İş gelip siyasetçilere dayanıyor. Koalisyonlarla netice alındı mı? İstikrarın olmadığı ülkede netice alınabilir mi? Parlamento çalışılmaz hale getirilirse seçim konusu da gündeme gelebilir. Kavga gürültüye gerek yok, gelin parlamentoda söyleyeceğinizi söyleyin.

ERKEN SEÇİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tartışmasına ilişkin 'Meclis çalışamaz hale gelirse düşülünür' dedi.

KIBRIS GÖRÜŞMELERİ

Türk askerinin Kıbrıs’tan çekimlesi söz konusu olamaz. Erenköy ile Güzelyurt arası birleştirilerek KKTC’ye bırakılır, açık maraş- kapalı maraş geneye bırakılır. Annan Planı’nın artık geçerliliği yok. Bir dönem KKTC, iki dönem Rumlar yönetebilir. Adil kapsayıcı bir barış istiyorsak ölçüsü budur dedik.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül13 Ocak 2017 19:40

    Erken seçim yapmaz bunlar, sadece gündem değiştiriyorlar. Halk anladı ise artık istikrar ve tek parti döviz ve faiz yukarı demek ki, AKP başarısız anlayın ey halk.

  • dursun13 Ocak 2017 19:02

    İki dönem Rumlar ortalığı berbat eder. Bunlara nasıl güveneceksiniz?

  • Tolga Daniş13 Ocak 2017 17:25

    erken seçim şart.Zira Devlet Bahçeli bizi aldattı

  • matematik affetmez 13 Ocak 2017 16:57

    akp yi sevmeyinelerin cehapeye onları sevmeyenlerin de akp ye oy vermesine yönelik iki tabanı sürekli kışkırtan bir tiyatro senelerdir oynanıyor böylece cehape elini sıcak sudan soğuk suya sokamdan % 25 akp de % 49 oy alıyor ikisi de mutlu aynı taktik referandum için de kullanılacak ve cehapeyi sevmeyenlerin anayasaya evet demesi sağlanacak oysa yurdum insanı işin cehape meselesi değil de kendi iradesi ve demokrasi meselesi olduğunu anlamadan bu tiyatroyu alım gücü bitip cepte birşey kalmayana kadar mutlu şekilde izleyecek iradesini bir kişiye teslim ettikten sonra iş işten geçtiğinde ise sağa bakaca sola bakacak herkes kendi derdinde kimse kimsenin elinden tutmuyor

  • KILIÇ13 Ocak 2017 15:16

    EKENOMİDE DİBE VURDUK DÜNYANIN EN DEGERSİZ PARASI TL OLDU BAŞARI YOKSA ÜLKE SEÇİME GİTMESİ DAHA HAYIRLI OLACAK AYRICA HER TARAF MOLOZ YIGINI OLDU PARA SADECE EMLAKTA DÖNÜYORSA DİBE VURMAKTA KAÇINILMAZ .

  • MERT13 Ocak 2017 14:43

    yüregi olan erken secim karaı alır ve secime gider

  • stratejist13 Ocak 2017 14:35

    Erken seçim yok diyor. Meclis çalışıyor bütün yasalar geçiyor. Yanlız millet başkanlık sistemini iyi düşünmeli. Yarın FETÖ'cünün birinin başkan olmayacağının garantisi var mı? Parlementer sistem şu an için daha uygun bir sistem olarak gözüküyor. Yarın Tayyip bey olmadığında başınızı taşlara vurursunuz ama iş işten geçmiş olur.

  • pes13 Ocak 2017 14:18

    erken seçime MHP ile birleşerek gidecek anlaşılan. Malum MHP diye bir parti kalmadı artık.