BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelçika polisinden Türk düğünlerine yakın takip----

Belçika polisinden Türk düğünlerine yakın takip

Belçika polisinden Türk düğünlerine yakın takip
23 Nisan 2018 - 14:05 www.finansgundem.com

Belçika polisi, Türk toplumunun yoğun olarak yaşadığı bölgelerdeki düğün organizasyonlarını yakından takip etme kararı aldı.

Türklerin yoğun olarak ikamet ettiği Belçika2nın Limburg bölgesinin Heusden-Zolder ve Genk şehirlerinde polis, Türk düğünlerini sıkı takibe alacak. 

Belçika resmi haber ajansı Belga'nın haberine göre, polisin düğünlerde kamu alanları kullanımına ilişkin kısıtlamalar getirmesinin yanı sıra düğün esnasında silah sıkılması, aşırı gürültü yapılması ve konvoylarla yolların kapatılmasına karşı önlem alacağı belirtildi. 

Heusden-Zolder Belediye Başkanı Mario Borremans, bunun bir güvenlik meselesi olduğunu ve camilerde Türk vatandaşlarına konuya ilişkin bilgilendirme yapılmasını da talep ettiklerini belirterek, "Amacımız cadı avı başlatmak değil. Türk toplumu bizim için önemli ancak kamu alanı herkese açık ve buna saygı duyulması gerekiyor." dedi. 

Genk Belediye Başkanı Wim Dries ise polisin Genk'te de kontrolleri artıracağına dikkati çekerek, "Düğün organizasyonlarını polise bildirerek denetim sağlayacağız." ifadesini kullandı. 

Yaklaşık 11 milyon nüfuslu Belçika'da 220 bine yakın Türk asıllı vatandaş yaşıyor.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Babürsah23 Nisan 2018 15:02

    Belçikaya uyum sağlayın magandalar. Silahı bulan yabancılar bile bu kadar silah sıkmıyor. Madem silaha böyle meraklısınız bir savunma füzesi bulun da Türkiyeye hizmet olsun. Burada sizi çekiyoruz orada sizi kimse çekmez. Ben olsam hepinizi sınırdışı ederdim. Konvoyunuz, silahınız, kabaliginiz batsın