BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB'den üç ülkeye Schengen çağrısı----

AB'den üç ülkeye Schengen çağrısı

AB'den üç ülkeye Schengen çağrısı
05 Ocak 2016 - 20:23 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği, İsveç, Almanya ve Danimarka’yı yarın olağanüstü toplantıya çağırdığını Twitter hesabından duyurdu.

Avrupa Birliği Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komisyonu Başkanı Dimitris Avromopoulos İsveç, Almanya ve Danimarka'yı yarın olağanüstü toplantıya çağırdığını Twitter hesabından duyurdu. Toplantıya İsveç Göçmen Bakanı Morgan Johansson, Danimarka Entegrasyon Bakanı Inger Stojberg ve Almanya İçişleri Bakanlığı'ndan Ole Schröder davet edildi.

İSVEÇ VE DANİMARKA SINIR KONTROLLERİNE BAŞLAMIŞTI
İsveç ve Danimarka'nın sınırlarında kimlik kontrolüne başlamasının ardından harekete geçen Avrupa Birliği Komisyonu sözcüsü Margaritis Schinas toplantının amacının ülkeler arasında koordinasyonun iyileştirilmesine yönelik olduğunu belirtti.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPACAKLAR
İsveç Göçmen Bakanı Morgan Johansson'un Basın Sözcüsü Jonatan Holst yarın Brüksel'de yapılacak toplantıya katılacaklarını bildirdi. Jonatan Holst "Gelişmeler ve alınan önlemler konusunda bilgi almak ve son durumu değerlendirmek istiyorlar" dedi.

Dünkü basın toplantısında Danimarka'nın Almanya sınırında kimlik kontrollerine başladığını açıklayan Danimarka Başbakanı Lars Lökke Rasmussen aldıkları kararın, İsveç'in başlattığı kimlik kontrollerinin sonucu olduğunu savunmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)