BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu patlama alanında!----

Davutoğlu patlama alanında!

Davutoğlu patlama alanında!
13 Ekim 2015 - 10:01 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara'da 97 kişinin hayatını kaybettiği noktaya karanfil bıraktı

Başbakan Ahmet Davutoğlu cumartesi günü gerçekleşem patlamada 97 kişinin hayatını kaybettiği noktaya karanfil bıraktı ve incelemelerde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısının yaşandığı Tren Garı önüne karanfil bıraktı ve hayatını kaybedenler için dua etti.
 
Başbakan Davutoğlu, resmi programında yer almamasına rağmen sabah saatlerinde Ankara Garı önüne geldi. Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu ile Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Cevdet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de eşlik etti.
     
Patlamaların yaşandığı yerleri ve vatandaşların karanfil bıraktığı alanı gezen Başbakan Davutoğlu, buralara kırmızı karanfil bıraktı.
      
Beraberindekilerle saldırıda hayatını kaybedenler için dua eden Davutoğlu, vatandaşlar, simitçi ve taksici esnafıyla bir süre sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.

Davutoğlu'nun karanfil bıraktığı ve inceleme yaptığı anlarda olay yerine basın mesubu alınmadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)