BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP kaç bakanlık istediğini açıkladı!----

CHP kaç bakanlık istediğini açıkladı!

CHP kaç bakanlık istediğini açıkladı!
23 Temmuz 2015 - 10:58 www.finansgundem.com

AK Parti CHP koalisyonu görüşmeleri hakkında konuşan Gürsel Tekin, hükümette CHP''ye 14 bakanlık verilmesini istedi

AK Parti CHP koalisyon görüşmeleri için müzakereler başıyor. Zorlu pazarlıklar öncesi ana muhalefet partisinin ağır toplarından CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'den mesaj var.

Tekin Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuştu ve gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu. AKP-CHP koalisyon görüşmelerinin bir an önce sonuçlandırılması gerektiğini belirten Tekin, koalisyona ilişkin şunları söyledi:

TEKİN: 14 MADDE DEMEK 14 BAKANLIK DEMEKTİR

"CHP olarak bir koalisyon hükümeti kurulması halinde yapmak istediklerimizi 14 madde halinde kamuoyuna açıkladık. 14 madde demek, 14 bakanlık demektir. Çünkü o sorunları ancak CHP’li bakanların bulunduğu bir hükümet aşabilir.

DIŞ POLİTİKA, ADALET, EĞİTİM

Örneğin dış politikamız iflas etmiş durumda. Dış politikayı bu hale getiren kim? Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı, şimdiki Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanlığı dönemidir. Dış politikamız bugünkü haliyle artık yürüyemeyeceğine göre, sorunları yaratanlar bu sorunu çözemeyeceğine göre bu görev bize düşecektir.
HUKUK sistemimiz ayaklar altında… Sistemden herkes rahatsız. Sistemi bu hale getirenlerin düzeltecek hali yok. Hukuk sistemindeki sorunlar, evrensel hukuk kurallarına inanan bir parti olarak ancak CHP adresinde çözülebilir.

EĞİTİM sistemimimiz tam anlamıyla iflas etmiş durumda… AKP döneminde beş bakan değişti, bir bakanın yaptığını diğeri bozdu. Eğitimde bugün yaşanan sorunların kaynağı olanlar, eğitim sistemini çözemez. Bunu birçok alanda söyleyebiliriz. Rant alanları yaratılıyor. Doğa katlediliyor. Bunlara seyirci kalmamızı kimse beklemesin."
ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlyas Mendi23 Temmuz 2015 14:40

    Bir parti kendisini hiç mi düzeltmez! Bu beyanlardan anlıyorum ki düzeltmez.

  • Bir Dost23 Temmuz 2015 14:22

    Sn.Tekin istediklerinizi vermeleri mümkün değil onun için görüşmeleri biran önce bitirin, zira CHP çığ gibi oy kaybediyor!

  • Dokunun onlara23 Temmuz 2015 12:30

    Akp sadece hazine çevre ve Şehircilik yeter zaten arazi ve para sorumlulugu alırlar ama ömür boyu dokunulmazlık isterler

  • kissofflife23 Temmuz 2015 12:26

    aç tavuk kendisini buğday ambarında zannedermiş:))) ey yavrum ey diyesim geliyor

  • ekrem eren23 Temmuz 2015 12:19

    hırsızıma dokunma,çalmama engel olma,sonra gel koalisyon kuralım de.akp ve ona oy verenler dilerim bugüne kadar sayenizde ağlayan evsiz yurtsuz kalan libyalılardan suriyelilerden beter olun.

  • HALK23 Temmuz 2015 11:48

    TÜRKİYENİN UZLAŞMAYA İSTİKRARA İHTİYACI VAR...BIKTIK SİYASİLERİN EGOLARINDAN, TERÖRDEN, LİDERLERİN AZARLAMALARINDAN, HIRSIZLARDAN HALK OLARAK...YAZIK BU GÜZEL ÜLKEYE

  • eraslan23 Temmuz 2015 11:48

    alın bunları dikin rezidansları...

  • hakan277223 Temmuz 2015 11:31

    Adalet CHP ye verilsin yine ne kadar DHKP C li teröristler yerleştirlsin.İsrailin oyuncağı olsun.MEB CHP ye verilsin İmam hatipleri kapatsın Kuranı kerim ve siyeri nebihi kaldırtsın

  • vatan23 Temmuz 2015 11:31

    koalisyon olmaması için böyle olmadık şeyler isteyin,devam edin