BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de sürpriz toplantı----

AK Parti'de sürpriz toplantı

AK Parti'de sürpriz toplantı
21 Temmuz 2015 - 18:31 www.finansgundem.com

AK Parti, Bakanlar Kurulu ve MYK üyeleri toplantı yaptı

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantı sonrası, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay imzasıyla yazılı açıklama yapıldı. Atalay, partisinin MYK üyeleri ve Bakanlar Kurulu üyeleriyle yapılan toplantıda, ortak hükümet kurma çalışmaları için üç parti ile ilk tur ziyaretleri ve görüşmelerle ilgili kapsamlı değerlendirme yapıldığını belirterek, "Yarın yapılacak olan Bakanlar Kurulu ile Perşembe günü gerçekleştireceğimiz MYK toplantımızda bu sunumlar genişçe değerlendirilerek, partimizin bundan sonra izleyeceği politikalar belirlenecektir" açıklamasında bulundu.

Atalay, yazılı açıklamasında, AK Parti Genel Merkezi'nde, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen, MYK ve Bakanlar Kurulu üyeleri ile hükümet kurma amacıyla yapılan ziyaretlere katılan komisyon üyelerinin katıldığı toplantıya ilişkin bilgi verdi.

Toplantıda, Suruç ve Adıyaman'daki terör olaylarıyla ilgili bilgilendirme yapıldığı, Genel Başkan Davutoğlu'nun da bugün gerçekleştirdiği bölge ziyaretine ilişkin bilgi verdiğini belirten Atalay, ele alınan bir diğer konunun ise ortak hükümet görüşmeleri olduğunu bildirdi.
      
Atalay, şunları kaydetti:
      

"Ortak Hükümet kurma çalışmaları için üç parti ile ilk tur ziyaretleri ve görüşmelerle ilgili kapsamlı bilgiler verilmiş olup, analiz ve  değerlendirmeler yapılmıştır. Yarın yapılacak olan Bakanlar Kurulu ile Perşembe günü gerçekleştireceğimiz MYK toplantımızda bu sunumlar genişçe değerlendirilerek, partimizin bundan sonra izleyeceği politikalar belirlenecektir."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)