BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAçılışı yeniden ertelendi!----

Açılışı yeniden ertelendi!

Açılışı yeniden ertelendi!
02 Temmuz 2014 - 09:39 www.finansgundem.com

Daha önce açılışı iki kere ertelenen Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı, bu sefer de Bakan Elvan'ın rahatsızlığı nedeniyle ertelendi

Açılışı daha önce sabotajlar nedeniyle 2 kez ertelenen Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı’ndaki çalışmalar tamamlandı. Hızlı trenin 5 Temmuz’da Başbakan Erdoğan tarafından açılışı bu kez de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın rahatsızlığı nedeniyle ertelendi.
 
Erdoğan, 5 Temmuz’da yüksek hızlı trenle Ankara’dan İstanbul’a gidecek ve Pendik İstasyonu’nda bir tören yapılacaktı. Ancak Erdoğan, açılışın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın rahatsızlığı nedeniyle ertelenmesini istedi.
 
Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın, cuma günü, futbolda milli takımlara ev sahipliği yapacak olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin açılışını yapacağı öğrenildi. (Habertürk)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)