BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank AG Genel Müdürlük binasını aldı----

DenizBank AG Genel Müdürlük binasını aldı

DenizBank AG Genel Müdürlük binasını aldı
02 Ekim 2014 - 10:33 www.finansgundem.com

DenizBank AG, Viyana’da hizmet verdiği Genel Müdürlük binasını satın aldı

DenizBank AG, bu ülkedeki büyüme planları çerçevesinde 1996 yılından beri faaliyetlerini sürdürdüğü Viyana’daki Genel Müdürlük hizmet binasını satın aldı.

DenizBank AG’nin satın alımını gerçekleştirdiği ve merkez birimlerinin yer aldığı Viyana Thomas-Klestil-Platz’daki Genel Müdürlük binası, kentin en önemli iş merkezlerinden biri olan Town Town’da 5.700 m2 kullanım alanına sahip bulunuyor.

Avusturya ve Almanya’daki köklü yapılanması ile geniş bir müşteri kitlesine hizmet veren DenizBank AG, bu iki ülkedeki 34 şubeden oluşan hizmet ağına sene sonuna kadar 10 şube daha eklemeyi planlıyor. Banka bu çerçevede atmış olduğu adımlarla, sağlıklı büyümeyi hem şubelerinde hem de merkezde devam ettirerek müşterilerine daha yakın ve etkin bir
hizmet sunmayı hedefliyor.

DenizBank AG Genel Müdürü Ahmet Mesut Ersoy bu hedefler doğrultusunda yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamasında  “2013 ve özellikle 2014 yılında yoğun şube açılış atağımız ile birlikte, Genel Müdürlük’teki merkez birimlerinin iş hacmi de artış gösterdi.
Kurumsal yapılanmamız çerçevesinde, bankamızın sağlıklı ve istikrarlı büyümesine paralel olarak, yaklaşık 400 çalışanımıza ve 160.000‘i aşkın müşterimize duyduğumuz sorumluluktan dolayı söz konusu satın almayı gerçekleştirmeye karar verdik“ dedi.

DenizBank AG’nin Genel Müdürlük binasının yer aldığı Town Town iş merkezi, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmaların toplam 14.000’i aşkın çalışanını bünyesinde barındırırken hem şehir merkezi hem havaalanına yakın konumu ve metro bağlantısı ile çok önemli bir altyapı avantajına sahip bulunuyor. DenizBank AG’nin akıllı ofis
sistemlerinin uygulandığı Genel Müdürlük binası, aynı zamanda modern teknik donanımı ile Alman Consense “Sürdürülebilir Mimari“ kalite ödülüne de sahip bulunuyor.    
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)