BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeneyimli bankacı danışman oldu----

Deneyimli bankacı danışman oldu

Deneyimli bankacı danışman oldu
22 Nisan 2014 - 16:18 www.finansgundem.com

Çeyrek yüzyıla yakın bankacılık tecrübesi bulunan, kamu bankalarında üst düzey yöneticilik yapan Erhan Şahinkaya finansal danışmanlık şirketi kurdu

24 yıl aralıksız özel ve kamu bankalarında üst düzey yöneticilik yapan Erhan Şahinkaya, finansal danışmanlık şirketi kurdu. 2004 yılında Halk Bankası’nda Genel Müdür Yardımcısı iken Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan Şahinkaya, yaklaşık 7 yıldır reel sektör şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği ve danışmanlık yapıyordu. 
Bankacılık yıllarında kurumsal, ticari ve bireysel pazarlama ve satış bölümlerinde üst düzey yöneticilik yapan Şahinkaya, başta İstanbul ve Ankara’da olmak üzere KOBİ niteliğindeki firmalar için çeşitli projeler üretilmesinde ve bu projelerin kredilendirilmesi çalışmalarında aktif rol oynadı.  



TECRÜBESİNİ REEL SEKTÖRE TAŞIYOR

24 yıllık bankacılık deneyimine ek olarak son 7 yılında reel sektör firmalarında üst düzey yöneticilik yapan Şahinkaya, şimdi bu deneyimini ortak olduğu Körfez Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri aracılığıyla reel sektörün hizmetine sunuyor. 

Körfez Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri olarak oluşturdukları ekibin gıda ve içecek, et ürünleri, bilgisayar teknolojileri, inşaat ve havacılık sektörlerinde yönetim ve finans danışmanlığı deneyimleri olduğunu söyleyen Erhan Şahinkaya, şirketlere sundukları danışmanlık ve eğitim hizmetleri konusunda şöyle konuştu:

“Şirketlerin hissedar ve ortakları ile organizasyonlarına, çalışanlarına ve iş süreçlerine yönelik etkinliği ve verimliliği artırıcı, müşterilerce algı değeri yüksek ve rekabet edilebilir ürün ve hizmetler üretmesine destek olacak çözümler üretiyoruz.
Vizyonumuz, müşterilerimiz ve stratejik ortaklarımızla birlikte saygı duyulan, güven veren, süreklilik arz eden bir organizasyon olmak. Misyonumuz ise tecrübelerimiz, bilgimiz, itibarımız ve her işe farklı yaklaşımımız nedeniyle müşterilerimizin tercihinde her zaman birinci sırada olmaktır.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)