VideolarGündem4 terörist böyle teslim oldu

4 terörist böyle teslim oldu

12 Aralık 2022, 12:17 İzlenme : 627www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik hava destekli operasyonda, kıstırılan 4 PKK'lı teröristin teslim olduğunu duyurdu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )12 Aralık 2022 13:53

    Bir çoğu kandırılmış insanlar malesef. Ki bu insanlar bizlerin insanları. Eğitim..Eğitim..Eğitim... Devlet  her bireye ulaşabilir olmalı. Bireyler, tarikati ocak, grup, çete, parti vb işlere takılmamalı. Öğretmenler köylerde olmalı. Özellikle sosyl aktiviteler belediyelerce ücretsiz düzenlenmeli. Kadınlar için spor tesisleri, erkekle riçin futbol. Gençlerin çay içip sohbet edeceği ucuz fiyat mekanlar, vb kamu tarafından gençlere sunulmalı. kütüphaneler yanında oyun eğlence alanları, tv müzik vb öğretiler izlemeler aktiviteler olmalı. Bunlar kalıcı olup resim çekilmek için olmamalı .. sürdürülebilir olmalı daima... Bireyler devletleri için çok özel ve önemli insan olduklarını hissetmeli. özelklede ulaşım ucuz olmalı, gençler sosyalleşsin birliklerini asla kaybetmesin... Terör ile mücadekenin en büyük ayağı EĞİTİM ve ekonomik bağımsızlıkdır... bunları sağla terör zaten yer geçen yıl ve yıl insan kazanımını kaybedecektir.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster