BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlak'Zorlu' açılış----

'Zorlu' açılış

'Zorlu' açılış
11 Ekim 2013 - 07:52 www.finansgundem.com

Türkiye’nin en değerli arazisine kurulan Zorlu AVM kapılarını açtı

Sinema işletmeciliğini Cinemars’ın yapacağı AVM’de Mothercare 50’nci mağazasını, Penti 200’üncü mağazasını açtı. Paşabahçe Mağazaları ise, kuruluş yıl dönümünde 42’nci mağazasını Zorlu Center’da hizmete soktu.
Apple 2014’e kaldı
AVM’de Türkiye pazarına ilk kez giren markalar da var. Bunlardan birisi de Tory Burch. Ayrıca Mac, iPad, iPod ve iPhone gibi ürünlerle dünyada önemli bir müşteri kitlesine sahip olan Apple da Zorlu AVM’de yerini aldı. Apple mağazasının 2014’te açılacağı belirtiliyor. Darty ise 1900 metrekare satış alanına sahip en büyük mağazasını Zorlu’da  faaliyete soktu.
Bulgari’den ilk mağaza
Lüks markaların yer aldığı bulvar katında ayrıca, Miu Miu, Cavalli, Vakko, Dolce&Gabbana, Prada, Louis Vuitton, Dior, Fendi, Valentino, Burberry ve Michael Kors’un mağazaları bulunuyor.
Bulgari’de Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Zorlu AVM’de açtı. Metrekare kiraları 85-150 euro arasında değişen Zorlu AVM’de yer alan diğer markalar şöyle: “Koton, NG Style, İpekyol, Kiğılı, Sarar, Mango, Lacoste, Mothercare...”
Eataly hazırlıklarını sürdürüyor
60 bin metrekarelik alanda 40 kafe ve restoranın bulunduğu AVM’de yeme içme markaları da yerini aldı. Bunlar arasında Eataly de var. New York’ta ‘görülecek yerler listesi’nde ilk sıralarda olan restoran-market konsepti Eataly, açılış hazırlıklarını sürdürüyor. Restoran peynirden, reçel çeşitlerine, meyve sebzeden et reyonuna kadar tam bir pazar olarak tasarlanmış. Diğer yeme içme markaları arasında ise Tom’s Kitchen da bulunuyor.
Kiğılı’dan yeni konseptli mağaza
Zorlu Center’da hizmete giren mağazasıyla müşterilerine keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşatmak istediklerini söyleyen Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı açılışla ilgili olarak şunları söyledi: “Zorlu Center’da açtığımız yeni konseptli mağazamız ile müşterilerimize deneyimli kadromuz ile daha rahat, huzurlu ve lüks bir alışveriş imkanı sunmak için çalıştık. Ürün stoğumuzu artırarak, müşterilerimize daha fazla çeşitlilik sunmayı hedefledik.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)