BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarZirveden sert düşen Bitcoin fiyatı toparlanıyor----

Zirveden sert düşen Bitcoin fiyatı toparlanıyor

Zirveden sert düşen Bitcoin fiyatı toparlanıyor
06 Mart 2024 - 12:32 www.finansgundem.com

Alım talebi ve daimi yatırımlar için fonlama oranlarının sıfırlanması, Bitcoin (BTC) fiyatlarını yükselterek piyasada daha geniş çaplı bir toparlanmaya yol açtı.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) , kısa bir süre tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra Salı günü %7'nin üzerinde değer kaybederek piyasa genelinde bir satışa ve dalgalanmanın ortasında 1 milyar dolardan fazla likidasyona neden oldu.

En düşük 60.800 dolara kadar geriledi ancak Asya'da sabah saatlerinde 67.661 dolara kadar yükseldi. Şu sıralarda 67 bin 14 dolar ile 24 saat öncesine göre yüzde 5,84 yukarıda.

Bazı gözlemciler, satış baskısının büyük olasılıkla tarihi zirvelerde kâr realize etmekten ve madencilerin bitcoin varlıklarının bir kısmını elden çıkarmalarından kaynaklandığını ifade ediyorlar. Veriler, spot bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF'ler) girişlerin güçlü kaldığını ve BlackRock'ın Salı günü 760 milyon doların üzerinde para topladığını gösteriyor.

Bu arada bazı piyasa analistleri, madencilik ödüllerini yarıya indiren Nisan ayındaki beklenen yarılanma olayı yaklaşırken bitcoin için yüksek fiyat hedeflerinin görüşte kaldığını savundu.

Bitcoin ödül uygulaması Lolli'nin CEO'su Alex Adelman bir e-postada, "Günlük ortalama 500 milyon dolar girişle bitcoin ETF'lerinden gelen talep yeni üretimi geride bırakmaya devam ettikçe, bitcoin'in devam eden yükselişinin sürdüğünü görebiliriz. Yarılanmanın ardından, artan kıtlık ve perakende ve kurumsal yatırımcılardan gelen güçlü talep muhtemelen bitcoin'in fiyatını daha da yükseltecektir. Yarılanmayı takip eden tarihsel trendlere göre, bitcoin'in fiyatı önümüzdeki yıl 150.000 doları aşabilir" dedi

Bitcoin'den tarihi rekor!

 

2010'da Bitcoin'e 100 TL yatırsaydınız bugün kaç para kazanırdınız?

 

Bankaların elinde ne kadar Bitcoin var?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)