BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinZiraat Odası’nda seks skandalı----

Ziraat Odası’nda seks skandalı

Ziraat Odası’nda seks skandalı
27 Nisan 2013 - 19:09 www.finansgundem.com

Aydın’ın ilçesindeki Ziraat Odası’nda yasak aşk yaşayan ikili, gizli kameraya kaydedildi, ilçe karıştı

Yaklaşık iki ay önce yaşanan seks skandalı, ilçede günün konusu oldu. İddiaya göre, ziraat odasında memur olarak çalışan evli B.K ile şoför olarak görev yapan Ö.D., bir süre önce aşk yaşamaya başladı. İkilinin durumlarından şüphelenen bir başka kadın çalışan G.M.’nin, Ziraat Odası Meclis Salonu’ndaki klima içerisine yerleştirdiği ileri sürülen gizli kamera, yasak aşkı saniye saniye görüntüledi.
İkili arasında yaşanan ilişkilere ait görüntüler, bu kamera tarafından kaydedildi. CD’ye yüklenen görüntüler, bir ağaç altına bırakılarak, kimliği belirsiz bir kişi tarafından telefonla aranan B.K.’nın ağabeyine ulaştırıldı. Bu durumun ilçede yayılmasıyla birlikte B.K.’nın eşi de olaydan haberdar oldu.
Bu gelişmeler üzerine kendisine yapılan şantaj sonrası evliliği çatırdamaya başlayan B.K, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Özel hayatının gizliliği ve kendisine şantaj yapıldığını iddia etti. Polis olaya el koyarken, B.K., Ö.D. ve G.M.’nin işine son verildiği öğrenildi. (Milliyet)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)