BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZiraat yurtdışında banka kuruyor----

Ziraat yurtdışında banka kuruyor

Ziraat yurtdışında banka kuruyor
17 Ocak 2017 - 16:18 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası'na Gürcistan şubelerinin iştirak banka çatısı altında faaliyetini sürdürmesi için BDDK'dan izin çıktı

Ziraat Bankası, Gürcistan şubelerinin iştirak banka çatısı altında faaliyetini sürdürmesine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından izin verildiğini duyurdu.

Ziraat Bankasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, bankanın Gürcistan'da faaliyet gösteren şubelerinin, sermayesinin tamamı Ziraat Bankasına ait olarak kurulacak olan iştirak banka çatısı altında faaliyetlerini sürdürmesine, BDDK tarafından gerekli iznin verildiğini bildirdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin Tiryaki17 Ocak 2017 23:38

    Banka kurulsun kurulmayı, çok önemli gelişmeler elbet de TBB ekranında Bankalar ve Şube Sayıları kısmında iştiraklerini de gösteren bi kısmın bulunması gerekiyor. İştirak kurulunca yurtdışı şube sayısı düşüyor,siteye girip bakan kişi yurtdışı sayısını düşmüş görüyor, bu da Banka açısından olumsuz imaj oluşturuyor. Yetkililerden talebim iştirak ve içerdiği şube sayısının da ilgili kısımda gösterilmesi.