BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinZenginlerin sırlarla dolu lüks gemisi----

Zenginlerin sırlarla dolu lüks gemisi

Zenginlerin sırlarla dolu lüks gemisi
25 Şubat 2024 - 10:40 www.finansgundem.com

Zenginler için özel olarak hazırlanmış olan dünyanın en lüks özel konut gemisi, neredeyse bir yüzen saray olarak nitelendirilebilir. Skandallar ve gizemlerle dolu bir havaya sahip olduğu söylenen The World gemisi, okyanusları keşfe çıkıyor.

Milyoner ve milyarderlerin yer aldığı seçkin bir topluluğa ev sahipliği yapan The World, sırlar ve karmaşık ilişkilerle dolu bir yaşam alanı olarak görülüyor. Gizem dolu maceralarla dolu olan bu yüzen şehir, ayrıcalıklı bir oyun alanı sunuyor.

İçerisinde 165 süper lüks dairenin bulunduğu bu gemi diğer konut gemilerden biraz farklı.

The World konut gemisinden bir daire satın almak isteyen bir kişinin hali hazırda gemide yaşayan sakinler tarafından aday gösterilmesi ve başka bir sakin tarafından ise bu adaylığın onaylanması gerekiyor. Geminin gizemi tam olarak burada başlıyor. 


SKANDALLAR BİTMİYOR

Bir gemi düşünün ki içerisinde lüks partiler, sınırsız entrika ve şampanya havuzları bulunsun. Daha önce bu gemide 6 sene yaşamış eski bir sakin Peter Antonucci bir röportajında seyahati boyunca çok sayıda varlıklı insanın bir araya gelerek skandallara imza attığını gördüğünden bahsediyor. 

Peter Antonucci’nin The World gemisinde yaşadığı süre boyunca kaleme aldığı üç romanı var. Romanların hepsi de denizlerde sırlar, günahlar ve skandallar içeriyor. (Patronlardunyasi.com)

Batan gemide bir cesede daha ulaşıldı

 

Bodrum'a geldi... Ülkesi savaşta, Ukraynalı milyarder lüks yatı ile keyifte

 

Lüks yatın Bodrum'da aldığı yakıtın fiyatı dudak uçuklattı!

 

Abramoviç'in lüks yatı Bodrum'a demir attı

 

Rus milyarderin lüks yatına ABD el koyacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.25 Şubat 2024 14:41

    3600 EK GÖSTERGE VERİLİR İSE BİZİ DE ZENGİN LİSTELERİNE DAHİL EDERLER O ZAMAN BU SIRLI GEMİDE SEYAHAT EDEBİLİRİZ SIRLARININ OLUP OLMADIĞINI GÖRÜR ANILARIMIZDA YAZARIZ BELKİ KİTAP DA YAZARIZ YAZDIĞIMIZ KİTAPLARI SATARAK HEM GERÇEK ZENGİNLERDEN OLUR HEM DE KDV GELİR VERGİSİ DE ÖDERİZ NEDEN OLMASIN?