BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy’i devirmek için darbe hazırlanıyor iddiası----

Zelenskiy’i devirmek için darbe hazırlanıyor iddiası

Zelenskiy’i devirmek için darbe hazırlanıyor iddiası
13 Eylül 2020 - 18:25 www.finansgundem.com

Ukrayna parlamentosu Yüksek Rada milletvekillerinden Kuzmin, Devlet Başkanı Zelenskiy’i güç kullanarak devirmeye yönelik sürecin başlatıldığını ileri sürdü.

Ukrayna'da yayın yapan ZİK televizyonuna konuya ilişkin açıklama yapan Rada milletvekili Renat Kuzmin, mevcut Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’i güç kullanarak devirmeye yönelik sürecin başlatıldığı iddiasını ortaya attı.

Kuzmin, “Devlet kurumlarında, kolluk kuvvetlerinde ve ordu dahil olmak üzere emniyet teşkilatlarında, mevcut devlet başkanından memnun olmayan ve darbeye katılmaya hazır oldukça büyük bir insan grubu bulunuyor” diye konuştu.

Ukraynalı vekil, darbe hazırlık çalışmalarının eski Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko’nun ekibi tarafından yapıldığını, bu kişilerin elinde halen eylemlerini haklı gösterecek bir bahanenin olmadığını savundu.

Daha önce Yüksek Rada vekillerinden İlya Kiva da, eski Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko'nun 24 Ağustos'ta kutlanacak Ukrayna Bağımsızlık Günü'nde darbe yapmayı planladığını ileri sürmüştü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)