BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZekeriya Öz: Allah Gülen'e öncelik tanıdı----

Zekeriya Öz: Allah Gülen'e öncelik tanıdı

Zekeriya Öz: Allah Gülen'e öncelik tanıdı
02 Haziran 2017 - 08:28 www.finansgundem.com

Firari olan FETÖ'cülerin en önemli isimlerinden Zekeriya Öz'ün ByLock mesajları ortaya çıktı.

FETÖ tepe kadrosunun, şifreli haberleşme programı ByLock üzerinde yaptığı mesajlar ilk kez çözümlendi. Çözümlenen mesajlardan en önemlisi ise, Ergenekon savcısı firari Zekeriya Öz’e ait. ByLock mesajlarında, teröristbaşından ‘dayı’ diye bahseden Öz, Gürcistan’a kaçıp kendini kurtardıktan sonra Türkiye’de kalanların örgüte sırtını dönmemeleri için onları rüyalarla kandırıyor.

"PEYGAMBERİMİZİ GÖRDÜM"

29 Eylül 2015 tarihinde Zekeriya Öz, mesajlaştığı bir örgüt üyesiyle de şu rüyayı paylaşıyor; “Gece rüyamda namaz kılmak için yer bakıyordum. Yolda bir benzincinin önünde durduk. Yanımızdakiler indi mescidi göremediler. Celil'e ‘bak’ dedim. O, indi az sonra geldi, ‘Efendimizi gördüm. Mescidin içinde bekliyordu’ dedi. Şaşkındı.” Çözümlenen mesajlardan biri ise, meslekten atılan Poyrazköy Davası hakimi Mehmet Karababa’ya ait. 28 Eylül 2015 tarihinde geçen görüşmede Karababa, "Ergenekon’la ilgili iftiralara Ahmet Hakan gibi şerefsizlere yazdıklarına karşı cevap vermem gerekiyor" diyor. Öz örgüt üyelerine 'kuzu kuzu teslim olmamalarını' da söylüyor.

"ALLAH, GÜLEN'E ÜSTÜNLÜK TANIDI"

5 Şubat 2016’da ise Öz, başka bir örgüt üyesiyle yaptığı görüşmede bu kez başka bir rüya yalanının anlatıyor. Rüyayı bir arkadaşının eşinin gördüğünü anlatan Öz, şu mesajı paylaşıyor; “Rüyada kıyamet kopmuştu. Hepimiz mahşere yürüyorduk. Fakat efendimizin ümmetinde diğer ümmetlere göre farklı bir durum vardı. Peygamberimiz öndeydi, sağında hoca efendi vardı. Efendimiz ümmetine seslenerek, şöyle diyordu; ‘Allah hoca efendiye tabi olanları hoca efendi ile birlikte huzuruna çağıracak. Allah hoca efendiyi çok seviyor. Bu sebeple hem ona hem de onun arkasından gidenlere bir üstünlük tanıdı."

"MEMLEKET KANI GÖLÜ, NOTLAR GÜZEL"

Bir örgüt üyesi 21 Ağustos 2015’te Zekeriya Öz’e, şunları yazıyor; “Yok yeni bir şey, Gündem iyice değişti. Memleket kan gölü. Notlar çok güzel ilaç gibi. Unutulmanız güzel, herkes kendi işine gücüne bakıyor. Balık hafızalı kamuoyu unuttu sizin çıkışınızı.”

Kaynak: Akşam

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D.demirkan 04 Haziran 2017 17:28

    SENİN GİBİ ŞETANA PEYGAMBER Mİ GÖRÜNÜR.SEN ADAM OLSAN CEHİL BİR FETONUN PEŞİNDEN GİTMEZDİN BEYİNSİZ HERGELE.SENİN BAKTIĞIN BÜTÜN DOSYALAR TEK TEK İNCELENMELİ.KİMBİLİR KİMLERİN HAYATINI MAFETTİN.

  • men02 Haziran 2017 14:07

    SOYSUZ BUNLAR...

  • fafa02 Haziran 2017 12:13

    Feto ile Amerika dünyanın 170 ülkesini gözetim altında tutuyor.

  • FAFA02 Haziran 2017 12:06

    Bu hainlerin kökünü kazıyıncaya kadar didik didik araştırılmalı hiçbir görev verilmemeli.

  • fafa02 Haziran 2017 12:03

    Bu Feto'ya tapanları devlet sahiplenmedi ;yurt yapmadı ,kredi vermedi .Krediyi zengin çocukları aldı ,köpeklerine mama parası ,arabalarına benzin parası yaptı.

  • fafa02 Haziran 2017 11:59

    Allah belanızı versin ülkeyi mahvettiniz.Askeri ,ekonomiyi,ülkenin zeki çocuklarını bitirdiniz.Ahmaklar cahil bir adamın peşinden koştunuz.

  • fatih,islambul02 Haziran 2017 11:13

    BUNLARI BİR ZAMANLAR HAKİM OLARAK ÜLKEMDE GÖREV YAPTI NİCE CANLAR YAKMIŞTIR GÖRDÜĞÜ ŞEYTANİ RÜYALAR YÜZÜNDEN ALLAH KAR VE PERİŞAN EYLESİN BELALARINI VERSİN

  • Ahmet ünal 02 Haziran 2017 10:44

    Azzıcık vatanını dinini seven bu tarihin en büyük hainleri ni unutmaz unutturmaz cünkü bunların hain likleri bitmiyecek

  • ergun02 Haziran 2017 10:42

    peygamberi rüyamda gördüm demek suç mu? böyle söylersem kaç yıl hapis cezası alırım?

  • baba 02 Haziran 2017 10:25

    zekoo lağım fareleriyle aran nasıı şimdide onlaramı savcılık yapiyosun bak bari onlara yanlış yapma yoksaa ordandaaa

  • VATANDAŞ02 Haziran 2017 10:17

    ne acıdır ki, bu ruh hastaları bu yalanlarla gençş kitleleri arkalarında toplayabiliyorlar, düşünün, başbakanı ve cumhurbaşkanını dahi kandıran bir yalan örgütü vatandaşı nasıl kandırmaz, yazık ki cahil bir topumuz, din denince akan sular durur ve bu uğurda her türlü yalana dolana kayıtsız şartsız bir inanç sözkonusu.

  • GENÇ02 Haziran 2017 10:14

    bunlar toptan kafayı sıyırmışlar, ancak düşündürücü olan şu ki, bu ve buna benzer oluşumlar ülkemizde ciddi taraftar buluyor ve ciddi kitleler bunlara inanıyor... hala da bu oluşumlar mevcut ve bu kitlelere türlü yalanlarla yön verip amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar

  • ordu02 Haziran 2017 09:12

    kendi hayal dünyalarında yaşıyorlar. kendi hallerine bırakın, azalarak bitsinler:)