BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZehir tacirlerine 'Narkogüç-45' operasyonu ile büyük darbe----

Zehir tacirlerine 'Narkogüç-45' operasyonu ile büyük darbe

Zehir tacirlerine 'Narkogüç-45' operasyonu ile büyük darbe
24 Ocak 2024 - 15:08 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik gerçekleştirilen “Narkogüç-45” operasyonunda 109 kilogram kokain ele geçirildi.

Kocaeli Eminiyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan adli projeli dosya kapsamında; Edirne Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Edirne Gümrük Muhafaza Müdürlüğünün desteğiyle, uluslararası uyuşturucu Madde Ticareti yapan organizasyonlara yönelik ortak çalışma yürütüldü.

TOPLAM 109 KİLO KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

Edirne’de yakalanan bir çekici ve bir dorsede yapılan aramada 67 paket halinde toplam 109 kilogram kokain ele geçirildi. Uyuşturucu madde nakli ve ticareti yaptığı tespit edilen bir şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Yerlikaya paylaşımında, "Operasyonu gerçekleştiren Kahraman polislerimizi ve Edirne Gümrük Muhafaza Müdürlüğü personelimizi tebrik ediyorum. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız durmaksızın devam edecek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)