BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarrab'ın sağlık durumu nasıl?----

Zarrab'ın sağlık durumu nasıl?

Zarrab'ın sağlık durumu nasıl?
24 Aralık 2013 - 07:53 www.finansgundem.com

Metris Cezaevi Müdürü Zeki Uzun, yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan ünlü isimlerin son durumunu anlattı

Rıza Sarraf’ı eşi Ebru Gündeş Metris’te ziyaret etti. Cezaevi Müdürü Zeki Uzun, tutukluların durumuyla ilgili Vatan'a konuştu.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla tutuklanan İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Arslan ve ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in eşi Rıza Sarraf, Metris Cezaevi’nde dördüncü günlerini doldurdu.

GÜNDEŞ'İN GÖZLERİ ŞİŞTİ

Sarraf’ın eşi şarkıcı Ebru Gündeş dün cezaevine gitti. Yaklaşık 1.5 saat cezaevinde kalan Gündeş, yanındakilerin görüntü alınmaması için kendisini kapatmasıyla kapıya yanaştırılan cipe binerek, cezaevinden ayrıldı. Bu sırada ziyarete gelen bir başka mahkum yakını, Gündeş’in moralinin bozuk olduğunu anlatarak, “Üzgün. Gözler şişmişti” dedi.

BİRBİRLERİNİ GÖRÜYORLAR MI?

Metris Cezaevi Müdürü Zeki Uzun, tutukluların T-1 koğuşunda farklı odalarda kaldıklarını söyledi. Uzun, “Birbirlerini görmüyorlar. Diğer mahkumlardan farklı bir şey yemiyor, içmiyor. Tüm mahkumlara aynı uygulamalar geçerli. Dört mahkum da iki günlük tutukluluk süreçlerinde herhangi bir sosyal imkandan yararlanmadılar” dedi.

DOKTOR KONTROLÜ ALTINDA

Metris’deki tutukluluk günlerinde Aziz Yıldırım ve Cübbeli Ahmet Hoca’nın da doktorluğunu yapan cezaevi doktoru Alp Çetiner de, kanser olduğu öne sürülen Sarraf’ın sağlık durumu için “24 saat kontrolüm altında” dedi. Çetiner, “Cezaevi lojmanlarımda yaşadığım için 24 saat buradayım, Rıza Sarraf’da haftanın 7 günü, 24 saat boyunca kontrolüm altındadır. En ufak bir şey olduğunda, 5 dakika içinde yanında oluyorum. Sarraf’ın sağlık durumuna vakıfım” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)