BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarrab ile ilgili flaş iddia!----

Zarrab ile ilgili flaş iddia!

Zarrab ile ilgili flaş iddia!
05 Şubat 2014 - 23:26 www.finansgundem.com

​Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan Reza Zarrab ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı

Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunda tutuklanan İranlı işadamı Reza Zarrab'ın gözaltına alınmadan bir hafta önce İran ehliyetini Türk ehliyetine çevirdiği iddia edildi. 

Bu işlem için korumalarıyla birlikte emniyet müdürlüğü binasına geldiği iddia edilen Reza Zarrab'ın kısa sürede işlemlerini tamamlayarak ayrıldığı söylendi. 

Reza Zarrab'ın emniyetteki işlemlerinin hızlandırmak için aracılık yapan üst düzey bir emniyet yetkilisinin ise 17 Aralık operasyonundan hemen sonra görevinden alındığı iddia edildi.

Halen cezaevinde bulunan Reza Zarrab'ın operasyon yapılmadan bir hafta önce Gayrettepe'de bulunan Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'ne gelerek İran ehliyetini Türk ehliyetine çevirdiği iddia edildi. Üst düzey bir emniyet yetkilisinin aracılığı ile emniyet müdürlüğü binasına giriş yapan Reza Zarrab'ın yanında iki koruması olduğu iddia edildi.

İddiaya göre, şube müdürlüğünde İran ehliyetini Türk ehliyetine çevirmek için gerekli prosedürlerin yerine getirilmesini bekleyen Reza Zarrab'ın yaklaşık bir saat sonra binadan ayrıldı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dlbyz05 Şubat 2014 23:45

    para- lel para el değiştirmiş ehliyette milliyet değiştirmiş ya olmuşke reza yı MiT görevlisi yapsalardı bir cevabım yok