BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan’da aşısızlara para cezası geliyor!----

Yunanistan’da aşısızlara para cezası geliyor!

Yunanistan’da aşısızlara para cezası geliyor!
21 Şubat 2022 - 12:16 www.finansgundem.com

Ülkede korona virüs aşısı olmayan 60 yaş üstü yaklaşık 300 bin kişiye kesilen cezalarının bu haftadan itibaren işleme konulacağı duyuruldu.


Kathimerini gazetesi 17 Ocak tarihinden itibaren aşı olmayan 60 yaş üstü kişilere her ay 100 euro uygulanan para cezalarının işleme konulacağını duyurdu. Sadece ocak ayına mahsus olmak üzere aşı olmayanlara 50 euro ceza kesilecek.

Sağlık nedenlerinden aşıdan muaf tutulanlara para cezası uygulanmayacak. 96 yaş üstü vatandaşlar ve son üç yıldır vergisini ödemeyenlere de yine para cezası kesilmeyecek.

Bu arada aşı olmadıkları için geçici olarak 31 Mart’a kadar görevden alınan 4 bin 700 sağlık çalışanının durumuyla ilgili belirsizlik sürüyor.

Yunan basınına göre, bu kişilerin görevine ya tamamen son verilecek ya da salgın bitene kadar işe dönmelerine izin verilmeyecek.

İçişleri Bakanı Makis Voridis, aşı olmayan sağlık çalışanlarının işe dönmeleri konusunda taviz vermeyeceklerini belirterek, “Sağlık sektöründe çalışan herkes aşı olmak zorunda, ben kimseyi işten atmadım sadece çalışma koşullarını belirledim. Bu koşullara uymayanlar sağlık sisteminde kalamaz” dedi.

New York Belediyesi aşısız 1430 personeli işten çıkardı

 

Belediye 3 bin aşısız personeli bugün işten çıkarıyor

 

Aşısızlara PCR testi için yeni karar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)