BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunanistan sorunu yine başlıyor----

Yunanistan sorunu yine başlıyor

Yunanistan sorunu yine başlıyor
14 Mart 2013 - 22:11 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın uluslararası kreditörleri ülkeden bugün ayrılırken, iki taraf arasında bir anlaşmaya henüz varılmadığı kaydedildi

Uluslararası Para Fonu (IMF), Avrupa Komisyonu ve Avrupa Merkez Bankası (AMB)'nin oluşturduğu uluslararası Troyka, anlaşma olmamasına rağmen Yunanistan'ın "gözle görülür bir ilerleme" kaydettiğini belirttiler. Troyka Nisan ayında geri dönmeyi planlıyor.
Yunanistan'ın 2.8 milyar euroluk kredi dilimini alıp almamasına karar verilecek olan görüşmelerde Troyka'nın dilimi serbest bırakması beklenirken, görüşmelerin Nisan ayına ertelendiği belirtiliyor.
BBC'nin haberine göre Troyka tarafından yapılan ortak açıklamada "Gözle görülür ilerleme kaydedilmiştir, fakat bazı konular hâlâ tamamlanmamaış. Bu konuları tamamlamak için ilave teknik çabalar gerekeceği için, Troyka bu çalışmalar bitene kadar kısa bir ara veriyor" ifadeleri kullanıldı.
Mayıs 2010'dan bu yana 200 milyar eurodan fazla kredi alan Yunanistan'ın Maliye Bakanı Yannis Stournaras ise Troyka'nın gözüne takılan konulara rağmen "Benim görüşüme göre kredi dilimi hazır" ifadelerini kullandı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)