BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan, kapıda vize uygulamasını genişletiyor!----

Yunanistan, kapıda vize uygulamasını genişletiyor!

Yunanistan, kapıda vize uygulamasını genişletiyor!
17 Ocak 2024 - 16:47 www.finansgundem.com

Yunanistan Turizm Bakanı Olga Kefaloyanni, kapıda vize uygulamasının tüm yıl boyunca geçerli olacağını duyurarak Türkiye'deki seyahat acentaları ile bir araya geldi.


Türkiye'de temaslarda bulunan Yunanistan Turizm Bakanı Olga Kefaloyanni başkanlığındaki Yunanistan heyeti, İstanbul'da Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) heyeti ile görüştü.

Yunanistan Turizm Bakanı Olga Kefaloyanni, toplantıda, yakın zamanda Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ile işbirliği anlaşması imzaladıklarını anımsattı.

KAPIDA VİZE AÇIKLAMASI

Bu yıl 10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması konusuna da değinen Kefaloyanni, "Kapıda vize uygulamasının mart ayı itibarıyla başlayıp yıl boyunca devam edecek olmasından dolayı biz de çok mutluyuz. Bu programın, gerek turizm hareketleri ve gerekse halklarımızın birbirini tanıması, temasta bulunmaları açısından kültürel olarak da çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Özellikle belirtmek istediğim, bizim açımızdan turizmde sadece mevsimlik turizm değil de sürdürülebilirlik önemli. Bunu başarmamız gerektiğine, çalışmalarımızın bu yönde olması gerektiğine inanıyorum." açıklamasında bulundu.

"DİĞER ADALARI KAPSAMASINI BEKLİYORUZ"

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da "Karşılıklı turizm trafiğimiz 500 biner turist civarında. Bu kapasitemizi mümkün olduğu kadar artırmak için elimizden geldiği kadar çaba sarf ediyoruz. Bu vesileyle Yunan adalarına kapıda vize uygulamasından dolayı tüm seyahat acenteleri ve Birliğimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Tabii ki bu uygulamanın kalıcı olmasını temenni ediyoruz. Bununla birlikte, kruvaziyer turlarının da daha rahat yapılabilmesi için kapıda vize uygulamasının diğer adaları kapsayacak şekilde genişletilmesi yönündeki beklentimizi de ifade etmek istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AİHM'den Yunanistan'a kötü haber

 

Yunan Adaları'na 7 günlük vize ile yolculuk: Fiyatlar ve beklentiler...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)