BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan ile tekrar bir pazarlık olamaz----

Yunanistan ile tekrar bir pazarlık olamaz

Yunanistan ile tekrar bir pazarlık olamaz
13 Eylül 2015 - 11:48 www.finansgundem.com

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı Jeroen Dijsselbloem sonuçlara bağlı olarak Yunanistan ile yeni bir anlaşma olmayacağını bildirdi

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı Jeroen Dijsselbloem, Yunanistan seçimlerinden nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın Euro Grubu'nun Yunanistan ile siyasi olarak anlaştığını belirterek, tekrar bir anlaşma pazarlığı olamayacağını bildirdi.
Dijsselbloem, Euro Grubu'nun Lüksemburg toplantısı bitiminde basına açıklamalarda bulundu.

Toplantıda, Yunanistan'daki son gelişmelerin de görüşüldüğünü ifade eden Dijsselbloem, Yunanistan Maliye Bakanı'nın ülkedeki duruma ilişkin bilgilendirmede bulunduğunu söyledi.

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı Jeroen Dijsselbloem
20 Eylül'de erken seçime gidecek Yunanistan'da geçici hükümetin çalışmalarına devam ettiğini hatırlatan Dijsselbloem, "Biz, Yunanistan’daki demokratik sürece saygılıyız. Demokratik sonuçları bekleyeceğiz" dedi.

Dijsselbloem, Yunan parlamentosunun 3'üncü kurtarma paketine büyük destek verdiğini belirterek, "Seçim sonrası, reformların zamanında uygulanması çok önemli. Zaman sınırlı. Yunanistan’la tekrar bir siyasi pazarlık olmayacak" diye konuştu.

Yunanistan ile iş piyasalarına yönelik bazı görüşmelerin yapılacağını kaydeden Dijsselbloem, "Bu tekrar pazarlık değil. Yunanistan ile tekrar bir anlaşma pazarlığı olamaz. Yunanistan'ın borç yapılandırması bu toplantıda görüşülmedi" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)