BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti!----

Yunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti!

Yunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti!
17 Ekim 2018 - 15:56 www.finansgundem.com

Yunan basını Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias'ın istifa ettiğini duyurdu.

Yunanistan'ın saygın gazetelerinden Kathimerini'nin sosyal medya hesabı Twitter'dan duyurduğu son dakika haberine göre, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias istifa etti.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias, Savunma Bakanı Panos Kammenos ile Prespes uzlaşması üzerine tartışma yaşadığı yoğun geçen bakanlar kurulu toplantısının sonrasında Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras'a sunduğu istifa dilekçesi kabul edilerek onaylandı.

Kocias'ın, Makedonya ile ilgili anlaşmazlık nedeniyle görevinden istifa ettiği duyuruldu. Dışişleri Bakanlığı görevini bir süre Başbakan Çipras yürütecek.

Hükümete yakın kaynaklar Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden olan Kathimerini'ye, Kocias'ın, koalisyon ortağı olan Kammenos'un kendisiyle olan tartışmasında Başbakan Alexis Çipras´ın kendisini desteklememesinden hoşnutsuzluk duyduğunu söyledi.

Aynı kaynaklara göre, Salı günü toplanan bakanlar kurulunda Kammenos, Kocias'ı Dışişleri Bakanlığı gizli fonlarını kötü idare etmekle ve Amerikalı milyarder Georger Sorros´un adamı olmakla suçladı.

Dışişleri Bakanına yakın olan kaynaklara göre, Kotzias yapılan suçlamalar yüzünden "derin bir üzüntü" duyması üzerine istifa etti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İnsanoğlu17 Ekim 2018 16:11

    Ah ulan ya. Sözde müslüman ülkenin halkı olarak elin Hristiyanina istemiyoruz şu erdemli davranışları görünce. Bizde rüşvet aldığı ispatlanan bakanlar bile istifa etmedi, rüşvet veren açıkça rüşvet verdim dediği halde. Bir tek bakan Bayraktar istifa etti rüşvet skandalında. O olayları üzerine ülkede durum bu günlere (rezil) geldi. Utanıyorum.