BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunan Bakan'dan küstah açıklama----

Yunan Bakan'dan küstah açıklama

Yunan Bakan'dan küstah açıklama
19 Haziran 2022 - 11:16 www.finansgundem.com

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias, iki ülke arasındaki problemlerden Türkiye'yi sorumlu tuttu, Ankara'ya ayar verme küstahlığını gösterdi.

Türkiye'nin hemen yanı başındaki adaları ABD üslerine açıp silahlandırarak Lozan ve Paris Anlaşmları'na aykırı hareket eden Yunanistan, sıkılmadan Türkiye'yi suçluyor. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Yunanistan merkezli Naftemboriki gazetesine yaptığı açıklamada Türkiye ile yaşanan krize de değindi. Adalar konusunda uluslararası anlaşmaları hiçe sayan Dendias, ülkeler arasındaki anlaşmazlıkların çözülmesinin ancak Uluslararası Hukukun temel ilkelerine saygı temelinde sağlanabileceğini söyledi.

Türkiye'ye ayar verme küstahlığını gösteren Dendias “Türk provokasyonlarında eşi görülmemiş bir tırmanışla ve aynı zamanda neo-Osmanlı revizyonizminin yansıtıldığı alanda zaman zaman bir tırmanışla karşı karşıyayız” dedi.

‘SAKİNCE YANIT VERİYORUZ’

Dendias, “Bu tırmanış sırasında “güçlü ama sakince yanıt veriyoruz”, bir dizi argümanla “Türk tarafının asılsız ve mesnetsiz iddialarını tek tek yıkıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yunan Başbakan'dan garip açıklama

 

Erdoğan'dan Yunanistan'a sert tepki: Bundan sonra başının çaresine baksın

 

NATO'dan Türkiye ve Yunanistan'a 'Ege'deki sorunları çözün' çağrısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)