BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunan askerlerine ceza----

Yunan askerlerine ceza

Yunan askerlerine ceza
31 Ocak 2017 - 14:39 www.finansgundem.com

Sosyal medyada Arnavutluk bayrağını tasvir ederken çekilmiş fotoğrafları yayımlanan yedi Yunan askerine ikişer ay disiplin cezası verildi

Yunan medyasında yayımlanan haberlerde, Mesologgi acemi birliğinde, elleriyle Arnavutluk bayrağındaki kartal resmini tasvir ederken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada yayımlanan erlere Yunan Ordu Komutanlığınca 50’şer gün disiplin cezası verildiği, daha sonra bu cezanın Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos tarafından 60 güne çıkarıldığı bildirildi.

Haberlerde, isimlerinden Arnavut asıllı olduklarının anlaşılan erlerin fotoğrafını çeken kişinin kimliği ve fotoğraf makinesinin ne şekilde birliğe sokulduğu konusunun askeri savcılık tarafından araştırıldığı belirtildi.

Yunan Ordu Komutanlığından yapılan açıklamada ise, “Elleriyle tipik olarak Arnavutluk bayrağını tasvir eden erlerin fotoğraflarının sosyal medyada yayımlanması ilgili idari soruşturma sonucunu dikkate alan Ordu Komutanı Alkiviadis Setefanis’in, yargı yetkisini sonuna kadar kullanarak bu erlere disiplin cezası verdiği, verilen cezaların daha sonra Savunma Bakanı Kammenos tarafından artırıldığı” ifade edildi.

Açıklamada, yedi erin acemi birliğindeki eğitimleri tamamlanmasının ardından görev yapacakları birliklere gönderilmelerinde söz konusu olayın dikkate alınacağı kaydedildi. Yunan ordusunun yönetmeliklerine göre, disiplin cezası uygulanan erlerin askerliği uzuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)