BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYunan adalarına kapıda vizeye devam----

Yunan adalarına kapıda vizeye devam

Yunan adalarına kapıda vizeye devam
12 Nisan 2018 - 05:49 www.finansgundem.com

AB Komisyonu, Yunanistan’ın başvurusu üzerine, Türk ve AB dışı 3. ülke vatandaşlarına Ege’de 7 Yunan adasında ‘kapıda vize’ uygulamasının bu yıl için de geçerli olmasını kararlaştırdı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’nun Göç-İçişleri ve Vatandaşlık konularından sorumlu üyesi Dimitris Avramopulos, Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yorgo Katrougalos’a gönderdiği mektupta, Yunan Hükümeti’nin kapıda vizenin 2018 yılında da uygulanması için yaptığı başvurunun kabul edildiğini duyurdu.

2012 yılından beri 1 Nisan-30 Eylül tarihleri arasında uygulanan ve 1 haftalık süresi olan kapıda vize Rodos. Sakız (Hios), Midilli, İstanköy (Kos), Leros, Meis (Kastellorizo), Sisam (Samos) ve Sömbeki (Simi) adaları için geçerli.

AB geçen yıl önce kapıda vizeyi kaldırmış, ancak daha sonra Yunanistan’ın ısrarları üzerine tekrar uygulamıştı. (Hürriyet / Yorgo Kırbaki)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yunanlıların hedefi12 Nisan 2018 10:57

    Gitmeyin şu adamların ülkesine bizden aldığı turizm paralarıyla silah alıp bize doğrultuyor. Ege ve Akdenizde haklarımızı gasp edip, adalarımızı işgal ediyor. Hükümette bu konuda ciddi önlem almalı.