BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYSK İstanbul kararı CHP'lileri sevindirdi: Verin mazbatayı----

YSK İstanbul kararı CHP'lileri sevindirdi: Verin mazbatayı

YSK İstanbul kararı CHP'lileri sevindirdi: Verin mazbatayı
09 Nisan 2019 - 05:45 www.finansgundem.com

YSK'nın AK Parti'nin İstanbul'da 32 ilçede oyların yeniden sayımı talebini 31 ilçede reddetmesinin ardından CHP'li yöneticilerden açıklamalar art arda geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve CHP Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, YSK kararı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), AK Parti'nin İstanbul'un tamamındaki tüm oyların yeniden sayılması talebini reddedip sadece 21 ilçedeki 51 sandıktaki oyların yeniden sayılması kararı almasının ardından CHP'den ilk açıklamalar geldi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda "İstanbul, başkanına kavuştu" dedi.

​YSK kararını bekleyen CHP İstanbul İl Teşkilatı ise karar sonrasında büyük bir sevinç yaşadı.

YSK'nın 51 sandıkta yeniden sayım kararı vermesi CHP'liler tarafından "Hiçbir şey olmaz hiçbir şey olmaz" ifadeleriyle karşılandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nallıhan Kadısı Yunus09 Nisan 2019 08:43

    CHP iyi hoş ta artık şu Öztrak ailesine mensup olmak dışında pek Bir özelliği bulunmayan bu beyfendi ile yollarını ayırmalidir.