BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYPG'lilerden Kandil'e mesaj: Amerika bizi sattı----

YPG'lilerden Kandil'e mesaj: Amerika bizi sattı

YPG'lilerden Kandil'e mesaj: Amerika bizi sattı
15 Mart 2018 - 04:25 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Afrin kuşatmasındaki ayrıntıları köşesinde paylaştı. Selvi, YPG'li teröristlerin Kandil'e "Amerika bizi sattı" mesajları gönderdiklerini yazdı. İşte Selvi'nin o yazısı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin düştü deyince hepimiz heyecanlandık. Az sonra Cumhurbaşkanı’nın Afrin’in kuşatılmasını kastettiği ve kısa süre içerisinde düşmesinin beklendiği söylendi.

Erdoğan’ın açıklamasından birkaç saat sonra, Afrin’in kuşatıldığı haberi geldi. Akşam saatlerinde konuştuğum yetkililer, “Afrin kuşatması tamamlandı. Şimdi operasyon için tahkimat yapılıyor” bilgisini paylaştılar.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • goygoy15 Mart 2018 08:53

    Ne zaman anlayacaksınız, daha kaç leş gerekiyor şunları kafanıza sokmak için. Piyosunuz, boş vaatlerle kullanılıyorsunuz, dün Rusya sattı diyordunuz bugün ABD, biz herşeyi göze almışız, bırakın şu Kürdistan sevdasını, biz kürt bu bayrak altında yaşamaktan mutlu Kürt kardeşlerimizle inşallah çok daha güzel günler göreceğiz, siz ise her kullanıldıktan sonra ah vah ederek bunun bedelini leş olarak ödeyeceksiniz