BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYoga Festivali’nde renkli ‘barış’ görüntüleri----

Yoga Festivali’nde renkli ‘barış’ görüntüleri

Yoga Festivali’nde renkli ‘barış’ görüntüleri
26 Mart 2017 - 11:09 www.finansgundem.com

Şile’de dün başlayan hafta sonu uluslararası etkinlikte yüzlerce Yoga sever baharın gelişini Yoga ve dansla, birbirinden renkli görüntülerle kutluyor...

Uluslararası Yoga Festivali dün sabah Şile’de başladı. Yurtiçi ve yurtdışından gelen yüzlerce Yoga sever baharın gelişini Yoga ve dansla, birbirinden renkli görüntülerle kutluyor. “Kendinle Barış, Dünyayla Barış, Doğayla Barış” teması ile yapılan Yoga Festivali  bu akşama (26 Mart) kadar devam edecek. İki gün sürecek Festivaldeki çeşitli Yoga seansları 300 katılımcı ile düzenleniyor.

Uluslararası Yoga Federasyonu’nun (UYF) düzenlediği organizasyonda Yoga seansları UYF Başkanı Akif Manaf önderliğinde gerçekleşiyor. Manaf, Yoganın sağlıklı yaşama katkılarını, bilimsel temellerini ve sportif yönünü bilinçli şekilde aktarmayı amaçladıklarını ifade ediyor: “Biz Uluslararası Yoga Federasyonu olarak barışa evet, şiddete hayır diyoruz. Sevgiye evet, nefrete hayır diyoruz.”

 “Yoga evrensel bir spordur, var olan tüm sporların temelidir. Yıllardır Yoga sporunun tanıtımı ve yaygınlaşması için çalışıyoruz. Artık 2 yıldır Yoga koreografileri üzerine yarışmalar da düzenliyoruz” diyen Akif Manaf, “Orijinal Yoga Sistemi sayesinde birey kendi kişiliğinden utanmaz ve kendisini reddetmez. Kendisiyle barışık olur, dolayısıyla da içsel savaştan ortaya çıkan acı ve ıstıraplardan kurtulur. Yoga düzenli yapılırsa insanın fiziksel, duygusal, zihinsel, sinirsel, enerjisel ve ruhsal gelişimini, iç ve dış barışını, huzurunu sağlar” diye konuşuyor.

Yoga Festivali’nde 8 Pratik Yoga seansının düzenleneceği, Çakra teknikleri, Nefes, Meditasyon, Gevşeme, Zayıflamak için Yoga çalışmaları ve Yoga Ateşi Dans gösterilerinin de sergileneceği açıklandı.

www.yogaacademy.com

Günü birlik katılımlar da mümkün olup festival iletişim no: 0 533 251 75 83

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)