BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYoga Academy Festivali'nde ‘Aşkı Yaşa’----

Yoga Academy Festivali'nde ‘Aşkı Yaşa’

Yoga Academy Festivali'nde ‘Aşkı Yaşa’
21 Şubat 2016 - 11:47 www.finansgundem.com

Yoga Academy'nin Şubat ayı festivali Sevgililere ithafen düzenlendi. Uluslararası Yoga Festivali'nin açılışına yoğun bir katılım oldu.

Şubat ayı denilince  Sevgililer Günü akla geliyor. Yoga Academy'nin şubat ayı festivali de sevgililere ithafen düzenlendi. Aşkı, sevgiyi her güne yaymak, yaşamak, yaşatmak için yoga teknikleri uygulanıyor.  Yaklaşık 250 kişinin katılıdığı Uluslararası Yoga Festivali'nin açılışında bu kez her yaştan sevgililer dikkat çekiyor. 20 - 21 Şubat haftasonunda 2 gün sürecek organizasyonda sevgiyi güçlendiren, kendine, karşındakine, çevrene yönelten, evreni sevdiren, sevgi ve aşk dolu teknikler uygulanıyor.
 


Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf önderliğinde yapılan çalışmalarda özgüveni, sevinci, kararlılığı, aşkı güçlendiren Yoga çalışmalar yapılımakta. Büyük Üstad Akif Manaf: "İnsan varoluşla uyumlu hale gelince âşık olmaya başlar. Aşk ruhi özden kaynaklanmaktadır. Öze merkezlenmenin en güzel yolu âşık olmaktır. Âşık ol – merkezlenmiş olacaksın. Âşık olduğun an sen öz merkezdesin. Orijinal Yoga Sistemi çalışmaları sevgiyi, aşkı ortaya çıkarır, sürekli kılar açıklamasında bulunuyor ve sözlerini kitaplarında yer alan ifadelerle bitiriyor: "Gerçek sevgi, koşulsuz, şartsız ve yargısızdır. Gerçek sevgi evren kadar sonsuz ve sınırsız; yükselten, rahatlatan, huzur veren ve her şeyi yapabilmeyi sağlayan bir güçtür."
 
Tüm Yoga severlerin, seven ve sevgiyi yayan gönüllerin, sevgiyi tezahür ettirmek isteyenlerin katılabileceği Festival Kocaeli Başiskele'de Wellborn Luxury Hotel'de 21 Şubat pazar akşamına kadar devam ediyor.
 
Katılmak ve bilgi almak isteyenler için tel: 0533 - 471 8800 / 0532 284 1790 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • moon12 Haziran 2016 00:23

    Çalışmalara ben de katılmıştım. çok güzeldi. Bu ay da Abant gölü kıyısında olacakmış. Akif Manaf beyi, Türk halkına bu güzel sporu doğru şekilde aktardığı için teşekkür ederiz.

  • Billur Yıldırım02 Mayıs 2016 17:25

    Yoga severlerin Yoga Akademi sayesinde Türkiye buluşması çok güzel bir organizasyon. Tebrik ediyorum Yoga Akademiyi