BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYine Adana, yine çatışma!----

Yine Adana, yine çatışma!

Yine Adana, yine çatışma!
31 Ağustos 2013 - 09:23 www.finansgundem.com

Olaysız bir günün geçmediği Adana'da taziye evinde de çatışma çıktı

Adana'da taziye evinde karşılaşan iki kişinin aralarındaki husumet nedeniyle başlayan tartışma kanlı bitti. Bitlis Cezaevi'nde hükümlü olarak kalan Kemal Bakadur (32), 22 Ağustos'ta hayatını kaybetti. Bakadur'un cenazesi Adana'da toprağa verildi. Cenaze evinde taziyeleri kabul eden aile, Bakadur'un vefatının 7'nci günü ise mevlit okutup, yemek verdi. Aileyi ziyarete gelen Atilla Metin (42) burada, daha önce husumet yaşadığı Ömer Omay'la (36) karşılaştı.
BARIŞMAK İSTEDİ
Metin, Omay'la, hasmı M.A.'yı cezaevinde ziyaret ettiği için tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşmeden, taziyeye gelenler tarafından önlendi. Omay taziye evinden ayrıldıktan 10 dakika sonra yeniden arkadaşlarıyla gelerek Metin ile barışmak istedi. Ancak Metin, "Benim hasmımı nasıl ziyaret edersin? Senin kafanı patlatacağım" diyerek Omay'a ve yanındakilere tabancasıyla kurşun yağdırdı. Karşı grubun da silah çekmesi üzerine çıkan silahlı çatışmada Omay, kardeşi Orhan Omay (32) ve arkadaşları Mehmet Daş (36) öldü. Metin, Adnan Omay (30), Aydın Daş (36), Serkan Avuncaner (36), Abdurrahman Akgönül (36) yaralandı. Ölenlerin yakınları hastaneyi basarak ağır yaralanan Metin'i öldürmek istedi. Ancak polis zırhlı araçlarla hastane önünde önlem alarak bu girişimi engelledi. Omay kardeşler ve Daş dün Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)